Înapoi la listarea arhivei

17 Martie 2012 - Incendiu de vegetatie uscata in zona portului Constanta

Pompierii constanteni au fost solicitati sambata, in jurul pranzului, sa intervina pentru stingerea unui incendiu de vegetatie uscata izbucnit in portul Constanta, in apropiere de Oil Terminal.

17 Martie 2012 - Mai multi soferi vitezomani au ramas fara permis pe Autostrada Soarelui

211 kilometri la ora. Cu atat a fost prins un sofer pe Autostrada Soarelui. El a fost amendat si a ramas fara permis, dar nu este singurul vitezoman prins sambata de politisti, potrivit RTV.net.

17 Martie 2012 - Sageata Navodari a invins sambata pe CS Otopeni, cu scor 2-1

Echipa Sageata Navodari a invins-o in meciul de sambata pe adversara sa CS Otopeni cu scorul de 2-1. Golurile partidei au fost marcate de Chitu (min. 62) si Apostol (min. 76) pentru Sageata, iar

17 Martie 2012 - 93% din creditele nebancare, destinate consumului personal

Romanii se orienteaza, in primul rand, la creditele pentru consumul personal cand vine vorba sa opteze pentru un imprumut nebancar.

17 Martie 2012 - Debut fara motivatie pentru Sageata

Dupa o iarna tumultoasa, in care s-a vorbit despre desfiintarea echipei, Sageata Navodari a reusit sa se alinieze la startul returului Ligii a II-a la fotbal.

17 Martie 2012 - Liderul vrea toate punctele la Galati

Liderul Seriei 1 din Liga a II-a la fotbal, Viitorul Constanta, disputa, sambata, in deplasare, de la ora 11.00 (in direct la Dolce Sport 2), unul dintre cele mai grele meciuri ale returului.

17 Martie 2012 - Accident rutier mortal intre Constanta si Kogalniceanu

O tanara de 25 de ani, din Mihail Kogalniceanu, si-a pierdut viata, in noaptea de joi spre vineri, intr-un grav accident rutier produs in apropierea aeroportului din localitate.

17 Martie 2012 - "Ucigasul cu BMW" a comis-o din nou. A fost arestat de DIICOT

"Aventurile infractionale" in care a fost implicat Radu Popescu, tanarul condamnat, recent, la cinci ani de puscarie pentru ca l-a omorat, intr-un accident rutier, in luna noiembrie 2011, pe fostul

17 Martie 2012 - Drogatii terorizeaza Constanta: ataca femei si copii, in plina strada

Fenomen ingrijorator la Constanta: dependentii de etnobotanice s-au transformat in talhari periculosi, care ataca in plina zi, ba chiar si in zonele aglomerate.

17 Martie 2012 - Vine primavara la Constanta

Dupa o iarna lunga si grea, vine, in sfarsit, primavara si la Constanta. Incepe sa se incalzeasca, incet, dar sigur.

17 Martie 2012 - Cum au pus Mazare si gasca lui mana pe strada Traian

In conferinta de presa sustinuta vineri in legatura cu situatia strazii Traian din Constanta, presedintele PDL Constanta, Christian Gigi Chiru, a afirmat ca terenurile aferente constructiei ce

17 Martie 2012 - Fuego: "Sunt foarte indragostit de mare"

In aceasta saptamana, Paul Ciprian-Surugiu, cunoscut de fani ca Fuego, a sustinut un concert extraordinar la Casa de Cultura a Sindicatelor din Constanta, spectacol ce face parte din turneul sau

17 Martie 2012 - Accident spectaculos pe Podul de la Butelii. O masina s-a rasturnat

Un accident rutier spectaculos a avut loc, vineri, la ora 12, in intersectia Podului de la Butelii.

17 Martie 2012 - Mamaia se pregateste de sarbatoare, in Constanta este jale

A inceput sa se incalzeasca si constantenii ies din ce in ce mai mult din case. Totul pare sa revina la viata dupa sezonul rece. Natura inverzeste, soarele ne incalzeste si parca este un prilej bun

17 Martie 2012 - Infrastructura pentru noul cartier din Eforie Sud

Reprezentantii Primariei Eforie au in plan alimentarea cu energie electrica a locuintelor din cartierul "Proiect 12" situat in Eforie Sud.

17 Martie 2012 - Miron Cozma si-a lansat partid la Constanta

Fostul lider al minerilor, Miron Cozma, a fost prezent, vineri, la Constanta unde a sustinut o conferinta de presa pentru lansarea partidului pe care il conduce, PSDM.