Înapoi la listarea arhivei

27 August 2012 - Cu Dacia in copac

Trei persoane au fost ranite, ieri dupa-amiaza, intr-un accident rutier petrecut in apropierea localitatii constantene Mereni.

27 August 2012 - Infrangere umilitoare pentru RCJ Farul

Evolutie mult sub asteptari pentru RCJ Farul Constanta, duminica, in fata propriilor suporteri, in partida cu RCM Timisoara, din etapa a doua a play-off-ului Superligii Nationale.

27 August 2012 - FC Viitorul, in cautarea primului succes

Luni, de la ora 19.00, in direct la Digi Sport 1, FC Viitorul Constanta disputa, in deplasare, cu Ceahlaul Piatra Neamt, ultima partida inaintea revenirii in fata constantenilor.

27 August 2012 - Titlul de "Miss Diaspora 2012" a ajuns in Australia

Festivalul Callatis, revenit acasa, la Mangalia, a debutat, vineri seara, cu concursul "Miss Diaspora 2012". Desfasurat in Portul Turistic din Mangalia, prezentat de Richy Dandel, concursul a adus pe

27 August 2012 - Festivalul Mamaia 2012, "ce mirare ca e!"

O goliciune, e adevarat, destul de pudica, ni se dezvaluie dupa ce pasim in sala descoperita a teatrului. Scaunele sunt ocupate de public spre trei sferturi.

27 August 2012 - Nicolae Crivineanu si-a dat demisia din functia de consilier local

Dupa ce liberalul Ion Vladoi a refuzat sa faca parte din Consiliul Local Murfatlar, un alt politician si-a dat demisia din functia de consilier local. De aceasta data, este vorba despre

27 August 2012 - Esuarea navei "Italia" declanseaza scandalul in pilotajul maritim

Un eveniment de navigatie petrecut la sfarsitul saptamanii trecute a declansat un scandal de amploare in pilotajul maritim.

27 August 2012 - Vin furtunile si ploile, pe litoral

Am scapat de canicula, dar vin furtunile si se face frig. Vre-mea ne ofera una calda, una rece zilele acestea. Dupa ce ne-am copt la peste 35 de grade Celsius, de maine ne racorim simtitor si o sa

27 August 2012 - Hotul politicos care buzunarea constantenii de vreo patru ani

Il recunoasteti pe barbatul din fotografie? V-a acostat pe strada, sub diverse pretexte, dupa care ati constatat ca v-au disparut banii sau telefonul mobil?

27 August 2012 - Basescu a sarbatorit cu fostii sai colegi 36 de ani de la absolvirea Institutului de Marina

Presedintele suspendat Traian Basescu a sarbatorit, sambata seara, cu fostii sai colegi, la restaurantul unui hotel din Constanta, 36 de ani de la absolvirea Institutului de Marina "Mircea cel

27 August 2012 - Zona Dacia, fara apa rece astazi, toata ziua

Constantenii care locuiesc in zona Dacia nu vor avea apa rece astazi, pana diseara.

27 August 2012 - Aproape 4 milioane de lei pentru modernizarea batranului "Hercules"

Una dintre cele mai vechi nave ale Marinei Militare Romane, nava maritima hidrografica "Capitan Comandor Alexandru Catuneanu", fostul remorcher "Hercules", va intra intr-un amplu proces de

27 August 2012 - Barbat ranit grav de un autobuz pe trecerea de pietoni

Un grav accident rutier a avut loc, vineri noapte, pe o trecere de pietoni din Constanta. Un barbat a fost lovit in plin de un autobuz al RATC care, cel mai probabil, se retragea la garaj.

27 August 2012 - Injunghiat de cumnata

Un barbat din localitatea constanteana Tuzla a fost transportat la spital, sambata, dupa ce a fost injunghiat de cumnata.

27 August 2012 - Cersetor amendat cu 100 de lei de politistii de la Transporturi

Un barbat care obisnuieste sa practice cersetoria in trenurile de calatori a fost amendat, ieri dimi-neata, de politistii de la Transporturi cu suma de 100 de lei.

27 August 2012 - Cat de curat este aerul din municipiul Constanta

Daca ar fi sa ne luam dupa datele facute publice saptamanal de Agentia Judeteana pentru Protectia Mediului Constanta, aerul din municipiul Constanta este de o calitate foarte buna. Am putea crede

27 August 2012 - Angajatii de la rafinaria Petromidia, modernizata dupa exploziile din 2009-2010, trimisi in somaj tehnic

Circa 300 de angajati de la Rompetrol Petrochemicals, membra a grupului Rompetrol, sunt in somaj tehnic de la inceputul acestui an.

27 August 2012 - Un pasionat al bijuteriilor pe patru roti a dat 50.000 de euro pe un Austin Healy

Eveniment de marca in Mamaia: licitatia de masini de colectie nu a lasat pasionatii indiferenti.

27 August 2012 - Mazare, aparitie soc: manelistii au cantat pentru cel mai "fashion primar"

Statiunea Mamaia s-a transformat, sambata seara, in Rio de Janeiro, care a inceput cu defilarea carelor alegorice ale celor mai importante cluburi.

27 August 2012 - Vezi aici cine a castigat trofeul Mamaia si a intrat in posesia premiului de 5000 de euro! CANCAN a avut dreptate!

CANCAN.ro a avut dreptate! Trofeul Mamaia 2012 a fost castigat de Rodica Tudor, o tanara artista foarte talentata. Ea a intrat in posesia unui premiu de 5000 de euro