Înapoi la listarea arhivei

01 Martie 2013 - Constantean prins cu zeci de mii de metri de plase de pescuit ilegale

Politistii de frontiera ancheteaza un constantean care transporta nu mai putin de 13.400 metri de plase de pescuit ilegale.

01 Martie 2013 - Contrabandist de tigari din Mangalia, saltat de politisti

Un mangaliot de 58 de ani este anchetat de politisti, dupa ce in locuinta lui au fost gasite aproape 1.000 pachete de tigari.

01 Martie 2013 - A plecat de acasa. Ati vazut-o?

Politistii Statiunii Neptun au fost sesizati cu privire la disparitia Cristinei Vasilica Marin, in varsta de 25 de ani, din localitatea 23 August.

01 Martie 2013 - In urma unui proiect CJC, numarul turistilor a crescut cu 20%

Proiectul "Itinerarii si evenimente inedite in Dobrogea", demarat de Consiliul Judetean Constanta in parteneriat cu Asociatia Litoral-Delta Dunarii, a fost finalizat.

01 Martie 2013 - Volei masculin. CVM Tomis ramane lider

Cu o runda inainte de finalul sezonului regulat, vicecampioana tarii, CVM Tomis, nu mai poate pierde fotoliul de lider si stie cu cine va juca in prima faza a turneului play-off.

01 Martie 2013 - Gica Hagi, tepuit de un cazinou din Mamaia

Gica Hagi a cerut in instanta falimentul cazinoului din interiorul Hotelului Iaki din Mamaia, dupa ce societatea care detine respectiva sala de jocuri nu i-a platit chiria mai multe luni.

01 Martie 2013 - Cum poti vedea doua meciuri de Liga 1 cu un singur bilet

FC Viitorul va sustine primul meci la Constanta din 2013. Formatia constanteana va primi vizita Universitatii Cluj, in etapa a 21-a a Ligii I, intalnirea fiind programata sambata, 2 martie, pe

01 Martie 2013 - Politist local din Ovidiu, lider de retea de hoti

Furturile din vagoane s-au inmultit in ultimele luni, iar politistii Sectiei Regionale de Transporturi Constanta au decis sa puna capat acestui fenomen.

01 Martie 2013 - "Noaptea Walpurgiei" si "Carmen"

La Teatrul National de Opera si Balet (TNOB) "Oleg Danovski", ieri, in prima parte a zilei se repeta de zor: instrumentistii si solistii de opera in salile de studiu, si balerinii, pe scena.

01 Martie 2013 - Suspect arestat in cazul adolescentei violate

Politistii din cadrul Sectiei 5 Rurale Cogealac au reusit sa il identifice si sa il retina pe tanarul acuzat ca, la sfarsitul saptamanii trecute, a violat o fata de 14 ani din Mihai Viteazu.

01 Martie 2013 - Doi barbati din Navodari, tocmiti sa-l ASASINEZE pe afaceristul Vadineanu

Daniel Tiberiu Vadineanu, barbatul pe care fosta nevasta punea la cale sa-l ucida, a sustinut joi seara o conferinta de presa la sediul cotidianului Replica de Constanta.

01 Martie 2013 - Depozit clandestin de tigari, descoperit la Mangalia

Politistii Biroului de Investigare a Fraudelor din cadrul Politiei Mangalia, l-au depistat, la data de 27 februarie a.c., pe C. Constantin, de 58 de ani, din Mangalia, suspectat de savarsirea

01 Martie 2013 - Dus la arestare pentru scandalul din fast-food

Joi, Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta a sesizat Judecatoria Constanta cu propunerea de luare a masurii arestarii preventive fata de inculpatul Sinan Baris, cercetat sub aspectul savarsirii

01 Martie 2013 - Sportivi avem, arene ne mai trebuie

Viitorul Constanta risca sa nu primeasca licenta pentru Liga I deoarece arena unde joaca nu este conforma cu standardele impuse.

01 Martie 2013 - Scandal cu drepturi de autor, "pus in scena" la Teatrul "Oleg Danovski"

Coregraful Calin Hantiu cere in instanta aproape 20.000 de euro, din care jumatate sunt daune morale

01 Martie 2013 - 21 de strazi din Techirghiol intra in reabilitare

Primaria Orasului Techirghiol a fost, ieri, gazda lansarii proiectului "Modernizare strazi in orasul Techirghiol, judetul Constanta". Proiectul este, potrivit primarului Adrian Stan, o necesitate si

01 Martie 2013 - Noi disponibilizari ar pune in pericol functionarea CET

Conducerea CET Palas asteapta o restructurare a activitatii, inclusiv concedieri, in urmatorii cinci ani