Înapoi la listarea arhivei

29 August 2013 - FRAUDA se EXTINDE! Raducu Popescu, dezvaluiri incendiare despre MIZERIA de la BACALAUREAT

In cadrul conferintei de presa sustinuta cu putin timp in urma, inspectorul scolar general al ISJ Constanta, Raducu Popescu, a dezvaluit faptul ca fraudele de la examenul de Bacalareat 2013, sesiunea

29 August 2013 - Felix Stroe a fost ales Presedintele Asociatiei Romane a Apei

Miercuri, 28 august 2013, s-a desfasurat, la Sibiu, sedinta Comitetului National de Conducere al Asociatiei Romane a Apei, intalnire la care au participat aproape toti membrii, prezenta fiind de 94%.

29 August 2013 - CSU Neptun joaca un meci de pregatire cu CSS 1 Constanta

Handbalistele de la CSU Neptun isi continua pregatirea cu o partida de verificare in compania echipei de junioare II de la CSS 1 Constanta. Meciul se va juca astazi, la Sala Sporturilor, de la 10.30,

29 August 2013 - Sageata Navodari pleaca intr-un cantonament montan la Busteni

Sageata Navodari va profita de pauza competitionala datorata meciurilor echipei nationale in preliminariile Cupei Mondiale si va efectua un cantonament montan in jud. Prahova.

29 August 2013 - Te incumeti sa-ti inchiriezi un apartament in Constanta? Iata ce te asteapta

Constantenii care sunt in aceasta perioada in cautarea unei locuinte pentru inchiriat au o misiune mai mult decat dificila.

29 August 2013 - 34 de candidati, eliminati de la bacalaureat. "Aveau ciorne, fituici. Totul s-a petrecut sub atenta organizare a profesorilor supraveghetori, ei au inlesnit fraudarea examenului"

Un numar de 34 de candidati care au sustinut probe scrise la bacalaureat in centre din judetul Constanta au fost eliminati din examen, dupa ce inspectorii scolari au stabilit, pe baza probelor video,

29 August 2013 - SCANDAL MONSTRU / POLITISTI BATUTI MAR, SAPTE INDIVIZI ARESTATI

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta au dispus retinerea a sapte persoane, care au iscat un scandal in localitatea Murfatlar, s-au batut cu sabii si bate, au lovit doi

29 August 2013 - ACCIDENT RUTIER in MAMAIA. Soferul a FUGIT de la locul accidentului. Este cautat de politisti

Un sofer le-a dat batai de cap politistilor rutieri constanteni, in aceasta dimineata, in jurul orei 4.20, dupa ce a provocat un accident rutier si a fugit de la fata locului.

29 August 2013 - FRAUDA LA BAC 2013. Clasa intreaga ELIMINATA, la Navodari. Camerele video i-au dat de gol

FRAUDA BAC 2013. Scandal la Navodari: o intreaga clasa a fost eliminata de la proba de bacalaureat, in urma unor suspiciuni de frauda.

29 August 2013 - A crezut ca fetita vecinilor vrea sa se arunce de la geam

Si-a lasat fetita, in varsta de sase ani, singura in casa si a plecat la serviciu dis-de-dimineata, fara sa se gandeasca vreo clipa ca gestul ei ar fi putut duce la o tragedie.

29 August 2013 - Acuzata de trafic de carne vie si sclavie, extradata in Italia

O femeie de 33 de ani, din Ovidiu, acuzata de autoritatile italiene ca a facut parte dintr-un grup ce se ocupa cu traficul de persoane si sclavia, va fi extradata, cu intarziere, in Italia.

29 August 2013 - Politisti luati la palme de scandalagii

Opt persoane au fost retinute, ieri, de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta, in urma unui scandal izbucnit, in noaptea de duminica spre luni, in localitatea Murfatlar.

29 August 2013 - Balcicul "se muta" la Constanta!

Constantenilor, dar si turistilor aflati pe litoral li se pregateste o mare surpriza in prima jumatate a lunii septembrie. Ei vor avea bucuria sa descopere la Muzeul de Arta, in sala "Nicolae

29 August 2013 - "Marinarii" au dat gol atat in zece jucatori, cat si in noua oameni Nervi si cartonase rosii in amicalul dintre FC Farul si CFR Constanta (galerie foto)

FC Farul a castigat cu 3-1 partida amicala disputata miercuri, pe terenul secund, contra echipei din Liga a IV-a CFR Constanta.

29 August 2013 - RATC opreste rutele catre Mamaia

Sezonul estival se apropie cu pasi repezi de final. O data cu apropierea toamnei numarul turistilor s-a micsorat, iar constantenii prefera cu totul alte locatii pentru distractie.

29 August 2013 - Bacalaureat 2013: Elevii "infractori" de la Mangalia raman fara diplome!

Ieri, am asistat la prima conferinta de presa din noul an scolar 2013-2014, dar si din cel de-al doilea an de mandat pentru prof. dr. Raducu Popescu, in calitate de inspector scolar general: