Înapoi la listarea arhivei

27 Iunie 2014 - HCM Constanta poate spera la o prezenta in grupe

Handbal masculin/ Liga Campionilor, tragere la sorti

27 Iunie 2014 - CVM Tomis isi afla azi adversarele din Liga Campionilor

In aceasta seara, la Hofburg Palace din Viena va avea loc tragerea la sorti a grupelor Ligii Campionilor la volei. Asa cum ne-a obisnuit in ultimii ani, Confederatia Europeana de Volei (CEV) va

27 Iunie 2014 - Fost sef de la Politia TF Cernavoda, condamnat cu suspendare

Tribunalul Constanta a dat, ieri, sentinta in dosarul in care fostul sef al Postului de Politie Transporturi Feroviare (TF) Cernavoda, Dumitru Costica Alexandru, si doi ex-subalterni ai acestuia,

27 Iunie 2014 - Trei fete salvate de la inec

Clipe de cosmar traite ieri de trei fete din Arges, care au fost la un pas de inec, dupa ce s-au aventurat in apa marii desi curentii erau foarte puternici.

27 Iunie 2014 - Licean acuzat de viol, la un pas sa se intoarca dupa gratii

Unul dintre liceenii arestati la domiciliu pentru ca, in iarna anului trecut, au luat parte la un viol in grup, victima fiind o adolescenta, este la un pas sa se intoarca in spatele gratiilor.

27 Iunie 2014 - Si-a infipt coltii intr-un... politist

Suparat nevoie mare ca a fost incatusat pentru a nu-si mai varsa nervii pe un taximetrist, un individ baut l-a muscat de deget pe un politist.

27 Iunie 2014 - Mircea Basescu si Marian Capatana, muti in fata procurorilor

Ginerele lui Bercea Mondial, Marius Constantin, nu scapa din puscarie. Tribunalul Constanta i-a respins, ieri, cererea de revocare a arestului preventiv si de inlocuire a acestei masuri cu cea a

27 Iunie 2014 - 150 de investitori interesati de Portul Constanta

Investitorii seriosi sunt interesati de Portul Constanta, in special din perspectiva listarii la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a 14% din actiunile apartinand Ministerului Transporturilor (MT) prin

27 Iunie 2014 - RATC amana introducerea traseelor catre Mamaia

Regia Autonoma de Transport in Comun (RATC) Constanta anunta calatorii ca, din cauza vremii nefavorabile, dar si a lipsei turistilor, va amana introducerea celor cinci trasee care urmau sa faca

27 Iunie 2014 - Scoala de Balet "Nicolae Spirescu", in spectacol

Pentru al 11-lea an consecutiv, comuna Cumpana petrece o seara magica in pasi de dans.

27 Iunie 2014 - Corul La Muse, din nou in turneu

Corul La Muse Diversite, format din artisti amatori din diferite coruri din Quebec, sub bagheta Ioanei German, va efectua un nou turneu muzical in Romania, in perioada 3-17 iulie. Concertele vor avea

27 Iunie 2014 - "De cate ori spun ceva despre Basescu, sunt chemat la DNA"

Justitia din Romania cantareste cu talere diferite. Asta e concluzia la care a ajuns primarul Constantei, Radu Mazare, care a fost chemat, ieri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA)

27 Iunie 2014 - Peste 200 de soferi prinsi fara centura

Politistii de la Rutiera au actionat, miercuri, pe principalele strazi si bulevarde din municipiul Constanta, pentru prevenirea accidentelor de circulatie.

27 Iunie 2014 - "Daruieste bucurie", cu muzica, dans si comedie

Un nou spectacol caritabil din campania umanitara "Daruieste bucurie", intitulat "Kids 4 Kids of Rock Reloaded", se va desfasura in aceasta seara, incepand cu ora 20.00, in clubul Doors.

27 Iunie 2014 - Bijuterii de 7.000 de lei furate

A jefuit o locuinta, insa nu a apucat sa se bucure prea mult de rezultatele "muncii" sale, pentru ca a fost prins de politistii constanteni.

27 Iunie 2014 - Jucarii de peste 150.000 de euro, confiscate

Vamesii constanteni au descoperit, in Portul Constanta Sud - Agigea, jucarii contrafacute si nedeclarate in valoare de peste 150.000 de euro.

27 Iunie 2014 - Coliziune in lant

Din cauza neatentiei, o soferita a provocat, miercuri seara, o coliziune in lant in zona Abator, din municipiul Constanta.

27 Iunie 2014 - Mercedes cu ITP fals

Politistii de frontiera cerceteaza penal un cetatean din Republica Moldova, care a prezentat, in timpul unor verificari, un document fals. Miercuri dimineata, agentii din Ostrov au oprit, pentru un

27 Iunie 2014 - Adolescenta disparuta, gasita la Vama Veche

O minora din Maramures, data in urmarire nationala, a fost gasita de politisti, miercuri dimineata, pe plaja din Vama Veche.

27 Iunie 2014 - Braconieri prinsi la Gura Portitei

Trei barbati sunt cercetati penal de politistii de frontiera, dupa ce au fost prinsi cu aproape 900 de metri de plase monofilament. Oficialii Garzii de Coasta spun ca miercuri dupa-amiaza, in jurul

27 Iunie 2014 - Un barbat baut a cazut din tren, la Halta Pescarus: piciorul i-a fost sectionat

Ziua de joi a fost una cu ghinion pentru un barbat din Mangalia. Acesta, fiind sub influenta bauturilor alcoolice, se afla pe scara unui tren aflat in mers.

27 Iunie 2014 - Un hotel din Mamaia va fi supraetajat

Municipalitatea a emis, pe data de 24 iunie, autorizatia de construire nr. 929, al carei beneficiar este SC Inproiect SRL.