Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.333 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Delta Dunarii, destinatia ideala pentru turistii care isi doresc o vacanta in natura post-pandemie

Miercuri, 27 Mai 2020, ora 18:26

Delta Dunarii, destinatia ideala pentru turistii care isi doresc o vacanta in natura post-pandemieAnul acesta, Delta Dunarii este destinatia ideala pentru turistii care isi doresc o vacanta in natura, cu masuri de siguranta bine puse la punct, conditii de distantare sociala, gastronomie traditionala si trasee turistice de neuitat, evitand astfel teama unor potentiale riscuri ale unei calatorii cu avionul.

Delta Dunarii este in prezent una dintre cele mai sigure destinatii, fiind una dintre cele mai izolate, unice si protejate zone turistice din Romania, unde turistii pot petrece vacante de

Actualitate / stiri Actualitate5 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Un nou lot de strazi se asfalteaza in comuna Fantanele

Marti, 26 Mai 2020, ora 18:26

Un nou lot de strazi se asfalteaza in comuna FantaneleFantanele este comuna constanteana unde toate proiectele se realizeaza cu bani de la bugetul local. Si numarul acestora nu este deloc mic, daca tinem cont ca administratia locala se ingrijeste permanent de sistemul educational din comuna, de performantele sportivilor din Fantanele, de infrastructura rutiera, de retelele de alimentare cu apa si canalizare.

In acest moment, un nou lot de strazi sunt in plin proces de asfaltare. Este vorba despre aproape 7 kilometri de strada peste care se va

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Sute de salcami, plantati de primaria Ovidiu pentru crearea unei perdele verzi

Marti, 26 Mai 2020, ora 15:26

Sute de salcami, plantati de primaria Ovidiu pentru crearea unei perdele verziPrimaria orasului Ovidiu a demarat un proiect de realizare a unor zone impadurite prin plantarea a sute de salcami. Zonele acestea au menirea de a proteja anumite cartiere, atat fonic, cat si din punct de vedere al calitatii aerului.

Peste 750 de salcami au fost plantati in aceasta perioada in zona blocurilor CD - varianta Ovidiu. "Este nevoie de spatii verzi, dar vrem sa cream si o perdea verde care sa asigure o izolare, inclusiv fonica, a locatarilor din acea zona. Poate fi chiar si o zona

Actualitate / stiri Actualitate5 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Se lucreaza la noua promenada din Eforie Sud. "In curand, faleza va fi un punct de atractie pentru turisti"

Luni, 25 Mai 2020, ora 22:25

Se lucreaza la noua promenada din Eforie Sud. "In curand, faleza va fi un punct de atractie pentru turisti"Proiectele de modernizare a
localitatii Eforie Sud sunt in plina desfasurare. Administratia locala lucreaza la noua promenada
a statiunii.

"Eforie Sud. Se lucreaza la noua promenada, in curand faleza va fi un punct de atractie pentru turisti si localnici", spun reprezentantii primariei Eforie.

Print
r-un astfel de proiect, administratia locala spera ca numarul turistilor sa creasca cu peste 20%, intr-o perioada de cinci ani de la data finalizarii lucrarilor de modernizare.

Faleza din

Actualitate / stiri Actualitate31 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Casa memoriala "Panait Cerna", un loc de atractie pentru turistii care viziteaza Tulcea

Luni, 25 Mai 2020, ora 18:26

Casa memoriala "Panait Cerna", un loc de atractie pentru turistii care viziteaza TulceaPoetul Panait Cerna si-a luat numele dupa localitatea in care s-a nascut in anul 1881 (25 septembrie). Acum, comuna Cerna pastreaza vie memoria celui care a promovat acest nume atat in tara cat si in strainatate, invitandu-va sa treceti pragul Casei memoriale "Panait Cerna".

Aflata sub coordonarea Institutului de Cercetari Eco-Muzeale "Gavrila Simion" din Tulcea, casa in care s-a nascut poetul Panait Cerna este o locuinta de mestesugar de la sfarsitul secolului XIX. "Ea prezinta atat aspectele

Actualitate / stiri Actualitate2 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Reabilitarea gradinitei din Dulgheru, comuna Saraiu, aproape de finalizare

Luni, 25 Mai 2020, ora 12:26

Reabilitarea gradinitei din Dulgheru, comuna Saraiu, aproape de finalizareLocuitorii satului Dulgheru vor beneficia in curand de o noua gradinita, reabilitata si dotata la standarde europene. Anuntul a fost facut chiar de primarul comunei constantene Saraiu, Dorinela Irimia.

"Iata , lucrarile la obiectivul gradinita Dulgheru, se apropie de final. Suntem la stadiul finisajelor. In curand, ii vom primi pe cei mici intr-o atmosfera de poveste. Doamne ajuta", spune edilul.

Proiectul "Reabilitarea, modernizarea si dotarea gradinitei cu program normal din localitatea

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Modernizarea comunei Frecatei. Lista proiectelor realizare sau in curs de realizare

Luni, 25 Mai 2020, ora 12:26

Modernizarea comunei Frecatei. Lista proiectelor realizare sau in curs de realizareZeci de proiecte cu finantare europeana, guvernamentala sau de la bugetul local au fost implementate in comuna Frecatei (judetul Tulcea). Multe altele figureaza pe agenda primarului Marian Naiman, un edil care a prezentat bilantul activitatii sale in slujba comunitatii.

Lista realizarilor si a proiectelor de viitor este una destul de lunga, de aceea reporterii "Dezvaluiri" vor face o sinteza a celor mai importante investitii care schimba viata oamenilor din comuna Frecatei.

Daca vorbim despre

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Ample lucrari de modernizare si reabilitare a drumurilor in comuna Ciucurova

Luni, 25 Mai 2020, ora 12:26

Ample lucrari de modernizare si reabilitare a drumurilor in comuna CiucurovaAdministratia locala a comunei tulcene Ciucurova, condusa de primarul Marin Serban, deruleaza in acest moment doua proiecte majore de modernizare a infrastructurii rutiere.

Este vorba despre doua proiecte finantate prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL) - Ministerul Dezvoltarii Regionale.

Primul dintre acestea, "Reabilitare drumuri in comuna Ciucurova", are o valoare de 10,5 milioane de lei.

Proiectul consta in reabilitarea si modernizarea strazilor secundare existente in

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Noi hotarari ale Consiliului Local al Comunei Mahmudia

Vineri, 22 Mai 2020, ora 12:26

Noi hotarari ale Consiliului Local al Comunei MahmudiaConsiliul local al comunei Mahmudia, intrunit in sedinta ordinara in luna mai, a adoptat o serie de hotarari privind bugetul comunitatii, reinnoirea anumitor contracte, decontarea unor cheltuieli pentru personalul din invatamant si altele.

Astfel, propunerile de pe ordinea de zi au fost analizate si discutate, consilierii locali fiind chemati sa se pronunte cu privire la rectificarea bugetului local pe anul 2020, la incheierea exercitiului bugetar de anul trecut, dar si la executia bugetului

Actualitate / stiri Actualitate5 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Horia Esutuianu: Vom sustine in continuare dezvoltarea tuturor localitatilor din Constanta

Joi, 21 Mai 2020, ora 23:59

Horia Esutuianu: Vom sustine in continuare dezvoltarea tuturor localitatilor din ConstantaPresedintele Consiliului Judetean Constanta, Marius Horia Esutuianu, e mers ieri intr-o vizita de lucru in comunele Horia si Nicolae Balcescu, pentru a discuta cu primarii despre programele de dezvoltare locala pe care le au in desfasurare si cele pe care vor incepe sa le implementeze anul acesta. Cu aceasta ocazie, Esutuianu a dat asigurari ca toate primariile din judet vor continua sa beneficieze de intreg sprijinul Consiliului Judetean Constanta.

#gallery-2 { margin: auto; } #gallery-2 .

Actualitate / stiri Actualitate7 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Constructia Drumului Expres Braila-Tulcea, investitie finantata prin ITI: s-a semnat contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate si a Proiectului Tehnic

Joi, 21 Mai 2020, ora 12:26

Constructia Drumului Expres Braila-Tulcea, investitie finantata prin ITI: s-a semnat contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate si a Proiectului TehnicCompania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anuntat joi semnarea contractului pentru realizarea studiului de fezabilitate si a proiectului tehnic pentru drumul expres Braila-Tulcea.

"Joi, 21.05.2020, CNAIR a semnat contractul de servicii "Elaborare Studiu de Fezabilitate si Proiect Tehnic de Executie pentru obiectivul Drum Expres Braila (Jijila) - Tulcea (Cataloi)".

Contractul in valoare de 14.159.206,13 Lei, fara TVA a fost semnat cu operatorul economic INGENIERIA

Actualitate / stiri Actualitate5 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Noi decizii ale Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta Navodari

Miercuri, 20 Mai 2020, ora 18:26

Noi decizii ale Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta NavodariComitetul Local pentru Situatii de Urgenta s-a intrunit intr-o noua sedinta la sediul Primariei Orasului Navodari, pentru a adopta noi masuri in vederea prevenirii si combaterii efectelor pandemiei de COVID-19, tinand cont de prevederile legale dispuse la nivel national prin instituirea starii de alerta pe intreg teritoriul tarii pe o durata de 30 de zile.

In cadrul sedintei, au fost adoptate urmatoarele masuri:

Incepand cu data de 18.05.2020, se reia activitatea de relatii cu publicul la

Actualitate / stiri Actualitate3 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Bani europeni pentru comuna Pantelimon. Proiecte aflate in plina implementare

Miercuri, 20 Mai 2020, ora 18:26

Bani europeni pentru comuna Pantelimon. Proiecte aflate in plina implementareImplementarea unui proiect cu finantare europeana este de durata. Din momentul depunerii dosarului pot trece chiar ani pana cand locuitorii unei comune vad rezultatul concret al proiectului.

Pentru a beneficia de bani europeni, administratiile locale sunt obligate sa parcurga mai multe etape obligatorii, etape care sunt stabilite foarte fine in cadrul contractului de finantare si nu pot suferi modificari.

Administratia comunei Pantelimon este in acest moment in plina etapa de achizitie

Actualitate / stiri Actualitate4 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Primaria Medgidia anunta ca din 15 mai se reiau activitatile pentru persoanele obligate la munca in folosul comunitatii

Miercuri, 20 Mai 2020, ora 12:26

Primaria Medgidia anunta ca din 15 mai se reiau activitatile pentru persoanele obligate la munca in folosul comunitatiiPrimaria Municipiului Medgidia va informeaza ca, avand in vedere incetarea starii de urgenta si obligativitatea punerii in aplicare a dispozitiilor deciziei nr. 58/18.05.2020 apartinand Directiei Nationale de Probatiune, incepand cu data de 15 mai 2020 se reiau activitatile persoanelor obligate sa presteze munca neremunerata in folosul
comunitatii, in baza unei sentinte penale si a deciziei emise de Consiliul de

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Ziua Internationala a Copilului, in pandemie: "Parada personajelor... on-line", concurs organizat de Consiliul Judetean Tulcea

Marti, 19 Mai 2020, ora 18:26

Ziua Internationala a Copilului, in pandemie: "Parada personajelor... on-line", concurs organizat de Consiliul Judetean Tulcea1 iunie, Ziua Internationala a Copilului, va fi marcata si in acest an la Tulcea, dar respectand reglementarile in vigoare. Astfel, micutii tulceni vor fi invitati sa trimita desene in care infatiseaza personajele lor preferate si sa intre intr-o traditionala parada, de data aceasta in spatiul on-line.

"Dragi copii, dragi parinti, va invitam sa fiti si in acest an alaturi de noi pentru a sarbatori, impreuna, dar in siguranta, Ziua Internationala a Copilului. De data aceasta, in mediul virtual.

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Se lucreaza la asfaltarea strazilor din comuna Carcaliu

Marti, 19 Mai 2020, ora 15:26

Se lucreaza la asfaltarea strazilor din comuna CarcaliuUnul dintre proiectele majore ale primarului Gheorghe Panfil este cel de modernizare a strazilor din comuna tulceana Carcaliu. Lucrarile se afla in plina desfasurare, fiind vorba despre aproximativ 35 de strazi cuprinse in investitia finantata prin Programul National de Dezvoltare Locala - PNDL.

Conform documentatiei tehnice, prin proiect se propune modernizarea prin asfaltare a unui numar de 37 de strazi, in intravilanul localitatii Carcaliu, cu o lungime totala de 15.109 metri si o suprafata

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Tablete gratuite pentru elevii comunei Valea Nucarilor

Marti, 19 Mai 2020, ora 12:26

Tablete gratuite pentru elevii comunei Valea NucarilorAdministratia locala a comunei tulcene Valea Nucarilor vine in intampinarea elevilor care sunt nevoiti sa finalizeze anul scolar 2019/2020 in mediul on line. Ministerul Educatiei a anuntat ca lectiile se vor desfasura prin intermediul tabletelor, telefoanelor sau calculatoarelor, scolile ramanand inchise din cauza pandemiei de coronavirus.

Ca atare, elevii sunt nevoiti sa acceseze tehnologie moderna pentru a putea ramane conectati la scoala. Pentru a veni in sprijinul celor cu posibilitati

Actualitate / stiri Actualitate6 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Primaria Cernavoda a incheiat un nou contract pentru asfaltarea strazilor din oras

Luni, 18 Mai 2020, ora 12:26

Primaria Cernavoda a incheiat un nou contract pentru asfaltarea strazilor din orasAdministratia Publica Locala a semnat vineri, 15 mai 2020, contractul pentru executia lucrarilor aferente obiectivului "Lucrari de intretinere strazi si parcari prin turnare covor mixtura asfaltica din orasul Cernavoda pentru anul 2020".

Acest program de intretinere vine in continuarea programelor din anii 2018 - 2019, obiective prin care peste 100 de locatii (strazi si parcari) au fost asfaltate.

Valoarea totala a contractului este de 2.698.285,93 lei fara TVA, bani alocati de la bugetul

Actualitate / stiri Actualitate6 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Reteaua de iluminat public a comunei Corbu se va extinde

Duminica, 17 Mai 2020, ora 18:25

Reteaua de iluminat public a comunei Corbu se va extindeAdministratia publica locala Corbu a anuntat operatorii economici interesati ca pot participa la achizitia de lucrari de extindere a retelei electrice de iluminat public, derulata in conformitate cu prevederile articolului 7, alineatul 5, din Legea 98/2016 privind achizitiile publice si ale articolului 43 din HG 395/2016 pentru aprobarea Normelor de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractului de achizitie publica.

Lucrarile de extindere a retelei de iluminat public se vor

Actualitate / stiri Actualitate6 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Bunicii comunei Baia, in atentia administratiei publice locale

Duminica, 17 Mai 2020, ora 12:25

Bunicii comunei Baia, in atentia administratiei publice localeConsiliul Local al comunei tulcene Baia a aprobat recent hotararea de implementare a unui nou proiect cu finantare europeana. Este vorba de un proiect social, ai carui beneficiar vor fi varstnicii comunei.

"Se aproba implementarea proiectului Impreuna pentru bunicii comunei Baia in cadrul Programului Operational Capital Uman 2014-2020", se arata in HCL.

Proiectul se incadreaza in Axa prioritara 4 - Incluziunea sociala si combaterea saraciei, Prioritatea de investitii 9.ii - Integrarea

Actualitate / stiri Actualitate31 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

A inceput reabilitarea scolii din satul Lunca. Dumitru Stan: "Chiar daca sunt elevi mai putini, merita o scoala moderna"

Sambata, 16 Mai 2020, ora 12:25

A inceput reabilitarea scolii din satul Lunca. Dumitru Stan: "Chiar daca sunt elevi mai putini, merita o scoala moderna"In toamna, elevii si dascalii care vor calca pragul scolii din localitatea Lunca vor avea o surpriza placuta. Cladirea va arata ca noua, in plus, va fi dotata cu mobilier modern, astfel incat procesul educational sa se desfasoare normal.

Proiectul de reabilitare si dotare a unitatii de invatamant este implementat de primaria comunei Ceamurlia de Jos, iar primarul Dumitru Stan este cel care supravegheaza permanent executarea lucrarilor.

"Constructorii ne-au asigurat ca in luna iunie totul va

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Sistemul de iluminat public din orasul Cernavoda va fi modernizat printr-un proiect cu finantare europeana

Vineri, 15 Mai 2020, ora 18:25

Sistemul de iluminat public din orasul Cernavoda va fi modernizat printr-un proiect cu finantare europeanaPrimarul orasului Cernavoda, Liviu-Cristian Negoita
a semnat astazi, 15 mai 2020, contractul de finantare pentru proiectul cu finantare
europeana "Cresterea eficientei energetice a iluminatului public in
orasul Cernavoda - Modernizarea sistemului de iluminat in orasul
Cernavoda, jud. Constanta" in valoare de 990.743,33 Euro.

Proiectul presupune reducerea consumului de energie electrica prin
montarea unui numar de 846 corpuri de iluminat LED dimabile pe un numar
de 83 de strazi din orasul

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Primaria Medgidia demareaza cea de-a patra actiune de dezinfectie si prima actiune de dezinsectie

Vineri, 15 Mai 2020, ora 15:26

Primaria Medgidia demareaza cea de-a patra actiune de dezinfectie si prima actiune de dezinsectiePentru prevenirea, combaterea si limitarea raspandirii infectiilor cu virusul COVID-19, Primaria Municipiului Medgidia va informeaza ca va demara, in perioada 18-25 mai 2020, cea de-a PATRA ACEsIUNE de DEZINFECEsIE si prima actiune de DEZINSECEsIE.

Se vor desfasura actiuni de DEZINFECEsIE in TOATE INSTITUEsIILE PUBLICE de pe raza unitatii administrativ teritoriale a municipiului Medgidia, in UNITAEsILE DE INVAEsAMANT in care vor fi organizate sesiuni de pregatire si examene pentru elevii

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Primaria Medgidia reia toate activitatile care implica relatia directa cu publicul

Vineri, 15 Mai 2020, ora 12:26

Primaria Medgidia reia toate activitatile care implica relatia directa cu publiculVa informam ca, in conformitate cu noile reglementari prevazute de Ordonanta de Urgenta nr.70/14.05.2020, incepand cu data de 18 mai 2020, Primaria Municipiului Medgidia reia toate activitatile care implica relatia directa cu publicul.

Serviciile din cadrul autoritatii locale continua sa relationeze cu publicul si prin intermediul urmatoarelor date de contact, pentru preluarea tuturor solicitarilor, adreselor, petitiilor, sesizarilor, reclamatiilor, pentru solicitarea/obtinerea de informatii

Actualitate / stiri Actualitate5 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Primaria Eforie ia masuri speciale de igiena pentru redeschiderea scolilor

Marti, 12 Mai 2020, ora 12:26

Primaria Eforie ia masuri speciale de igiena pentru redeschiderea scolilorComitetul Local pentru Situatii de Urgenta Eforie, condus de primarul Robert Serban, a adoptat o hotarare cu privire la redeschiderea scolilor in perioada 2-22 iunie, pentru elevii din clasele a VIII-a si a XII-a.

Astfel, se vor distribui catre unitatile de invatamant din Orasul Eforie, ce isi vor relua activitatea in perioada 2 - 22 iunie 2020 (clasele a VIII-a si a XII-a ) 200 pachete destinate prevenirii infectarii cu noul coronavirus. 150 pachete vor fi destinate Liceul Teoretic "Carmen

Actualitate / stiri Actualitate3 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Primaria Cernavoda distribuie locuitorilor 4.800 de europubele

Luni, 11 Mai 2020, ora 18:25

Primaria Cernavoda distribuie locuitorilor 4.800 de europubeleAdministratia Publica Locala a orasului Cernavoda vine in sprijinul cetatenilor in
vederea colectarii deseurilor din gospodarii cu 4800 europubele de 120L,
ce vor fi distribuite catre populatie, doua bucati pentru fiecare
gospodarie, una pentru fractia umeda iar cealalta pentru fractia uscata.

Aceasta actiune vine in sprijinul comunitatii in vederea respectarii
normelor de protectie a mediului, al sanatatii

Actualitate / stiri Actualitate6 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Florin Chelaru: Elevii fara posibilitati materiale din Navodari vor primi tablete

Sambata, 09 Mai 2020, ora 22:26

Florin Chelaru: Elevii fara posibilitati materiale din Navodari vor primi tabletePrimarul orasului Navodari a anuntat printr-o postare pe Facebook ca elevii din familii defavorizate vor primi tablete pentru a-si putea sustine lectiile online alaturi de profesori si colegi.

Am inteles solicitarile parintilor si ale scolii si cred cu tarie ca Educatia este unul dintre cei mai importanti piloni pe care orasul si comunitatea locala se pot dezvolta.

In aceasta perioada grea, cu multe schimbari inclusiv pentru cei mici, trebuie sa ne adaptam provocarilor. Scoala este una dintre

Actualitate / stiri Actualitate6 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Primaria Medgidia, tripla sarbatoare a romanilor in ziua de 9 mai

Sambata, 09 Mai 2020, ora 15:26

Primaria Medgidia, tripla sarbatoare a romanilor in ziua de 9 maiCu ocazia zilei de 9 mai, primaria municipiului Medgidia sarbatoreste trei importante evenimente cu o puternica valoare istorica. Intr-un comunicat adresat publicului larg cu aceasta ocazie, reprezentantii primariei evidentiaza urmatoarele:

Astazi, 09 mai 2020, in zi cu puternica incarcatura istorica, poporul roman are trei motive pentru a sarbatori: Ziua Independentei proclamata in anul 1877, Victoria Coalitiei Natiunilor Unite in cel de-al Doilea Razboi Mondial si Ziua Europei.

In urma cu

Actualitate / stiri Actualitate49 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Mansardarea Scolii Gimnaziale numarul 1 Harsova a fost finalizata

Vineri, 08 Mai 2020, ora 12:25

Mansardarea Scolii Gimnaziale numarul 1 Harsova a fost finalizataNumarul mare de elevi care trec pragul acestei scoli din orasul Harsova si nevoia de a asigura un spatiu modern desfasurarii actului educational, a determinat administratia locala sa implementeze, incepand cu anul 2019, acest proiect. In perioada aceasta, lucrarile au ajuns la final, anuntul fiind facut chiar de Viorel Ionescu, primarul Harsovei.

"Va anuntam faptul ca Orasul Harsova, in calitate de Beneficiar, a receptionat, recent, lucrarea realizata in cadrul proiectului cu titlul

Actualitate / stiri Actualitate29 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

C.J. Constanta prezinta programul online al institutiilor de cultura subordonate din acest weekend

Vineri, 08 Mai 2020, ora 12:25

C.J. Constanta prezinta programul online al institutiilor de cultura subordonate din acest weekendConsiliul Judetean Constanta, prin institutiile de cultura din subordine, vine in intampinarea celor care stau acasa si a luat masuri pentru ca o parte din activitatile acestora sa fie mutate in mediul online.

Vineri, 08 mai 2020, sunteti invitati sa urmariti mai multe evenimente, dupa cum urmeaza:

Centrul Multifunctional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin" ii invita pe cei mici sa urmareasca, incepand cu ora 11.00, o sesiune de povesti si basme romanesti, iar de la ora 18:00 puteti

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Dezvaluiri.ro ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Soferita cu talent: A busit doua masini si a indoit un stalp, pe Burada! VIDEO
Un eveniment rutier nefericit a fost inregistrat miercuri, 27 mai, pe strada Theodor Burada din ...
EXCLUSIV! Seful pazei de la Flora si un agent de la Penitenciarul Poarta Alba au fost REEsINUEsI pentru 24 de ore!
Un agent din cadrul Penitenciarului Poarta Alba, fiind vorba, potrivit informatiilor noastre, despre ...
FAGADAU a castigat prima RUNDA cu ANAF. Urmeaza BATALIA FINALA pe EXECUTARE SILITA
ANAF a demarat, impotriva lui Decebal Fagadau, procedura de executare silita in temeiul unui ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor