Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.465 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Istoria de un secol a bisericii unde isi doarme somnul de veci intemeietorul statiunii Eforie

Marti, 30 Iunie 2020, ora 15:26

Istoria de un secol a bisericii unde isi doarme somnul de veci intemeietorul statiunii EforieBiserica Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul din Eforie Sud are o istorie de peste un secol, fiind monumentul spiritual care lega comunitatea de intemeietorul orasului, cel care acum isi doarme somnul de veci in ea.

Piatra de temelie este pusa la data de 14 iunie 1913 la initiativa Elenei, vaduva lui Ioan Movila, cel care a intemeiat in anul 1899 statiunea Eforie Sud (cu vechea denumire de Techirghiol-Movila).

Elena a fost ajutata de fiul ei Sever Movila, iar hramul bisericii ce se va ridica

Actualitate / stiri Actualitate1 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Primaria Sarichioi, lamuriri cu privire la calitatea apei potabile

Sambata, 27 Iunie 2020, ora 12:26

Primaria Sarichioi, lamuriri cu privire la calitatea apei potabileDeoarece comuna Sarichioi a aparut pe o lista cu peste 800 de localitati in care apa potabila "ar fi contaminata", intr-un demers facut de un ziar din Bucuresti, administratia locala a comunei Sarichioi a prezentat rezultatele analizelor din anii 2019 si 2020 de la toate statiile de apa de pe raza comunei. Documentele dovedesc contrariul a ceea ce a aparut in media.

"In urma investigatiilor jurnalistice (care se efectueaza asa cum stiu toti jurnalistii) au aparut in presa si pe pagini de

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Comuna Ceamurlia de Jos: Caminul Cultural din Lunca va fi reabilitat

Sambata, 27 Iunie 2020, ora 12:26

Comuna Ceamurlia de Jos: Caminul Cultural din Lunca va fi reabilitatSatul Lunca, din comuna Ceamurlia de Jos, judetul Tulcea, este in aceste momente in centrul atentiei administratiei publice locale. Mai multe investitii se deruleaza in aceasta localitate.

In plin proces de implementare se afla reabilitarea si dotarea Scolii din Lunca, un proiect in valoare de aproximativ 590.000 de lei. "Sursa de finantare este POR - Programul Operational Regional", ne explica primarul comunei, Dumitru Stan.

De asemenea, zilele urmatoare vor incep lucrarile la extinderea

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Lucrari pentru decolmatarea canalului din satul Iazurile, comuna Valea Nucarilor

Sambata, 27 Iunie 2020, ora 12:26

Lucrari pentru decolmatarea canalului din satul Iazurile, comuna Valea NucarilorProiectul de decolmatare a canalului din localitatea Iazurile este finantat din bani de la bugetul local, avand o valoare de 1,3 milioane de lei. Este un proiect de o importanta deosebita pentru locuitorii din zona.

Din punct de vedere tehnic, proiectul prevede decolmatarea canalului din localitatea Iazurile, situat pe un teren ce apartine UAT Valea Nucarilor, atat in intravilanul comunei, cat si in extravilanul acesteia.

Suprafata totala de teren ocupata de acest canal este de 13.392 de

Actualitate / stiri Actualitate0 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Comuna Fantanele a finalizat extinderea retelei de canalizare. Se lucreaza la bransamente

Sambata, 27 Iunie 2020, ora 12:26

Comuna Fantanele a finalizat extinderea retelei de canalizare. Se lucreaza la bransamenteToti locuitorii comunei Fantanele (judetul Constanta) se vor putea bransa la reteaua de canalizare a apelor menajere. Administratia locala a implementat proiectul de introducere a retelei pe toate strazile din localitate, iar acum se lucreaza la racordurile individuale.

"Am dat drumul la reteaua de canalizare ape uzate, iar acum suntem in plin proces de bransare a locuitorilor. Tot satul are acum acces la canalizare", spune primarul Gheorghe Popescu.

Pentru a veni in sprijinul oamenilor,

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Lucrari la infrastructura comunei Topalu

Vineri, 26 Iunie 2020, ora 12:26

Lucrari la infrastructura comunei TopaluIn perioada aceasta, administratia locala a comunei Topalu (judetul Constanta) implementeaza un proiect finantat de la bugetul local, un proiect de modernizare a infrastructurii rutiere.

Este vorba despre asfaltarea strazii Nicolae Gaidagiu din Topalu, dar si de pietruirea altor doua strazi din localitate. In acest sens, consilierii locali ai comunei au fost chemati sa studieze si sa aprobe indicatorii tehnico-economici ai investitiei.

Tot in aceasta perioada s-a finalizat si construirea

Actualitate / stiri Actualitate1 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Lucrarile de reabilitare si modernizare a strazii Cazarmii din Cernavoda, aproape de final

Joi, 25 Iunie 2020, ora 22:25

Lucrarile de reabilitare si modernizare a strazii Cazarmii din Cernavoda, aproape de finalLucrarile de reabilitare si modernizare pe strada Cazarmii au demarat la inceputul lunii februarie, anul acesta. Timp de patru luni s-a lucrat intens, pe anumite tronsoane, iar acum artera este aproape finalizata.

"Receptorii stradali de preluare a apei pluviale au fost ridicati la cota si constructorul a turnat zilele acestea ultimul strat de asfalt - stratul de uzura pe 2 din cele 3 tronsoane, respectiv: tronsonul cuprins intre strada Seimeni si Panait Cerna si tronsonul cuprins intre strada

Actualitate / stiri Actualitate1 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Peste 30 de milioane de lei investiti in modernizarea comunei Carcaliu

Joi, 25 Iunie 2020, ora 22:25

Peste 30 de milioane de lei investiti in modernizarea comunei CarcaliuDoua mari proiecte se deruleaza in aceasta perioada in comuna tulceana Carcaliu. "Doar vremea capricioasa din ultimele saptamani le ingreuneaza constructorilor lucrarile, insa toate vor fi finalizate la timp", ne asigura primarul Gheorghe Panfil.

Cel mai important proiect este cel de asfaltare a drumurilor locale. "Modernizare infrastructura rutiera de transport" este o investitie in valoare de 18 milioane de lei, asigurata prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL). La terminarea

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Asfaltari in comuna Cerna la artere de importanta judeteana. Mii de turisti tranziteaza anual zona

Joi, 25 Iunie 2020, ora 18:25

Asfaltari in comuna Cerna la artere de importanta judeteana. Mii de turisti tranziteaza anual zonaInca de anul trecut s-a dat ordinul de incepere al lucrarilor la proiectul deosebit de important pentru o intreaga zona a judetului Tulcea. Este vorba despre "modernizarea infrastructurii de transport regional pe traseul Stejaru - Cerna", un proiect implementat de Consiliul Judetean Tulcea, avand ca parteneri, printre altii, si administratia locala a comunei Cerna, reprezentata de edilul Petre Sopu.

Chiar in aceasta perioada se desfasoara lucrari de asfaltare pe raza localitatii Cerna.

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Ziua Iei - celebrata in municipiul Medgidia

Joi, 25 Iunie 2020, ora 12:26

Ziua Iei - celebrata in municipiul MedgidiaMiercuri, 24 iunie, cu ocazia Zilei Universale a Iei, camasa traditionala romaneasca a fost la loc de cinste in municipiul Medgidia. Element definitoriu in portul romanesc, ia este purtata cu mandrie de romani, ori de cate ori au ocazia, fiind un simbol international al culturii romanesti.

Pe parcursul intregii zile, in Parcul 1 Mai, au fost expuse mai multe ii din zone diferite ale tarii - Moldova, Banat, Oltenia, Maramures, Dobrogea, precum si obiecte rustice reprezentative: razboi de tesut,

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Interventie in cazul inundatiilor din satul Runcu, comuna Pantelimon

Miercuri, 24 Iunie 2020, ora 15:25

Interventie in cazul inundatiilor din satul Runcu, comuna PantelimonZilele trecute, locuitorii satului constantean Runcu (comuna Pantelimon) s-au confruntat cu apele revarsate ale paraului Cartal. Suprafete importante de teren agricol au fost inundate dupa ce a plouat abundent. In cateva ore, precipitatiile au depasit 50 de litri pe metrul patrat.

Administratia locala a comunei Pantelimon, la initiativa primarului Costel Armasescu, a solicitat sprijinul Administratiei Bazinale de Apa Dobrogea Litoral (ABADL), in sensul relocarii unui utilaj cu care sa se

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Aparatul de analiza a probelor biologice prin Real Time PCR achizitionat de Primaria Cernavoda pentru dotarea spitalului Orasenesc fost receptionat integral de la furnizor

Miercuri, 24 Iunie 2020, ora 12:26

Aparatul de analiza a probelor biologice prin Real Time PCR achizitionat de Primaria Cernavoda pentru dotarea spitalului Orasenesc fost receptionat integral de la furnizorUrmatorul pas este organizarea spatiului de lucru in cadrul
laboratorului de analize din spital si autorizarea analizelor.

Aparatul va fi folosit pentru diagnosticarea rapida a cazurilor de
infectie cu COVID 19 la nivel local, dar si pentru detectia virusurilor
si bacteriilor specifice tractului respirator, enterovirusurilor,
virusurilor hepatice, detectia HIV, detectia agentilor

Life Show / stiri Actualitate1 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Lucrarile edilitare continua la Navodari

Marti, 23 Iunie 2020, ora 12:26

Lucrarile edilitare continua la NavodariPrimarul Navodariului, Florin Chelaru, transmite ca lucrarile edilitare din oras sunt in plina desfasurare. In Mamaia Nord se lucreaza la asfaltarea strazilor, parte dintr-un proiect ce
mai cuprinde
introducere
a
sistem
ului de
canalizare ape pluviale, si amenajare trotuare cu pavele in zona de litoral a Navodariului.
P
roiectul
are
valoare
a
de 4,5 milioane euro
si este
finantat prin P
rogramul
N
ational de
D
ezvoltare
L
ocala.

Este un proiect esential pentru orasul nostru, devenit statiune

Actualitate / stiri Actualitate2 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Caminul Cultural din Sarinasuf, comuna Murighiol, va fi reabilitat si modernizat

Luni, 22 Iunie 2020, ora 15:26

Caminul Cultural din Sarinasuf, comuna Murighiol, va fi reabilitat si modernizatUnul dintre proiectele aflate pe agenda administratiei locale a comunei tulcene Murighiol este cel de "Reabilitare, modernizare si dotare Camin Cultural Sarinasuf".

In luna februarie 2020 a fost semnat contractul de finantare incheiat cu Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) destinat realizarii proiectului amintit. Finantarea este asigurata prin PNDR - Programul National de Dezvoltare Rurala.

Valoarea totala a investitiei este de 1.767.218 de lei, din care 1.280.820 de lei

Actualitate / stiri Actualitate1 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Centrul de recuperare fizioterapeutica din Corbu poate fi inchiriat

Duminica, 21 Iunie 2020, ora 15:26

Centrul de recuperare fizioterapeutica din Corbu poate fi inchiriatAdministratia publica locala a comunei Corbu a lansat recent un anunt de inchiriere a unul bun imobil -Centrul de recuperare fizioterapeutica situat in comuna Corbu, strada Principala numarul 287.

Centrul face parte din inventarul bunurilor publice ale comunei si are o suprafata de 60, 62 de metri patrati, cu destinatia acordarii serviciilor de recuperare si reabilitare a persoanelor.

Documentatia de atribuire se poate ridica de la sediul primariei Corbu - Compartimentul Urbanism, in baza

Actualitate / stiri Actualitate26 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Au inceput lucrarile la extinderea retelei de canalizare a comunei Tuzla

Duminica, 21 Iunie 2020, ora 15:25

Au inceput lucrarile la extinderea retelei de canalizare a comunei TuzlaSemnat in luna ianuarie, contractul de finantare al lucrarilor, este in plina implementare in aceasta perioada. Dupa cum anuntase Resit Taner, primarul comunei Tuzla, este vorba despre o extindere a retelei de canalizare, dar si de reabilitarea acesteia acolo unde situatia o impune.

Cel mai amplu proiect, cel de extindere a retelei de canalizare, este finantat in cadrul Programului de Dezvoltare Locala (PNDL) - Ministerul Dezvoltarii Regionale si a Administratiei Publice cu suma de 13,2

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Comuna Frecatei, proiecte in curs de implementare

Duminica, 21 Iunie 2020, ora 12:25

Comuna Frecatei, proiecte in curs de implementareAsa cum anunta si in raportul sau de activitate, pe perioada 2016-2019, primarul comunei tulcene Frecatei, Marian Naiman, anul acesta incep sa se concretizeze o serie lunga de proiecte care sunt pe lista administratiei locale ca investitii de viitor.

Astfel, conform legislatiei in vigoare, pe platforma SCIAP, cea pe care se realizeaza toate achizitiile publice din Romania, comuna tulceana Frecatei are mai multe achizitii finalizate recent. Aici vom aminti doar cateva dintre acestea:

Lucrari

Actualitate / stiri Actualitate2 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Reabilitarea si modernizarea Piatetei Decebal din Medgidia - aprobata in sedinta extraordinara

Joi, 18 Iunie 2020, ora 15:25

Reabilitarea si modernizarea Piatetei Decebal din Medgidia - aprobata in sedinta extraordinaraConsilierii locali din Medgidia s-au intrunit in sedinta
extraordinara, miercuri, 17 iunie 2020, sedinta care a avut pe ordinea de zi trei proiecte de hotarare. Acestea au
trecut de votul consilierilor, fiind admise in totalitate.

La primul punct a fost aprobat proiectul de hotarare privind aprobarea
documentatiei tehnico economice- DALI pentru obiectivul de investitie "Reabilitare si
modernizare Piateta Decebal din municipiul Medgidia judetul Constanta". Cu o
suprafata de 9425 mp, Piateta

Actualitate / stiri Actualitate1 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Comuna Ciucurova a investit in amenajarea unui cabinet stomatologic modern

Miercuri, 17 Iunie 2020, ora 22:26

Comuna Ciucurova a investit in amenajarea unui cabinet stomatologic modernCei aproximativ 2.000 de locuitori ai comunei tulcene Ciucurova vor avea, in curand, posibilitatea de a
apela la servicii stomatologice chiar la ei in localitatea. Astfel, pacientii nu vor mai fi nevoiti sa se
deplaseze in alte parti pentru interventii dentare.

Administratia locala Ciucurova, la initiativa primarului Marin Serban, a investit bani de la bugetul local
pentru reabilitarea cladirii postei. Cladirea este proprietatea UAT Ciucurova, iar o parte din acest imobil
nu era folosit.

Actualitate / stiri Actualitate2 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Primaria Cernavoda va amplasa inca 34 de platforme subterane pentru deseuri menajere, care se vor adauga celor 10 montate in anul 2018

Marti, 16 Iunie 2020, ora 15:26

Primaria Cernavoda va amplasa inca 34 de platforme subterane pentru deseuri menajere, care se vor adauga celor 10 montate in anul 2018Administratia Publica Locala a incheiat contractul de achizitie pentru
obiectivul de investitii "Servicii de elaborare a proiectului tehnic si
executia obiectivului de investitii Platforme gospodaresti subterane cu
sistem hidrauluic Etapa II, in orasul Cernavoda"

Acest proiect vine in continuarea investitiei implementate in anul 2018,
"Amenajarea unui numar de 10 platforme gospodaresti subterane cu sistem
hidraulic in orasul Cernavoda"

Alte 34 de platforme subterane vor fi amplasate in 25 de

Actualitate / stiri Actualitate2 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

A sosit primul transport cu europubele la Cernavoda

Luni, 15 Iunie 2020, ora 18:26

A sosit primul transport cu europubele la Cernavoda2400 de europubele de 120L pentru colectarea deseurilor din gospodarii
au fost receptionate saptamana trecuta la Cernavoda, urmand ca pana la
sfarsitul lunii sa ajunga si diferenta de 2400.

Dupa receptia integrala a acestora, europubele vor fi distribuite catre
populatie, doua bucati pentru fiecare

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Primaria Cernavoda si S.N.N colaboreaza pentru imbunatatirea confortului urban din oras

Luni, 15 Iunie 2020, ora 18:26

Primaria Cernavoda si S.N.N colaboreaza pentru imbunatatirea confortului urban din orasMontarea celor 500 de banci stradale personalizate cu "Primaria
Cernavoda" si "S.N.N" este in plina desfasurare in aceasta perioada.

Pentru a imbunatati aspectul spatiilor verzi precum si pentru cresterea
gradului de confort al cetatenilor acestea sunt amplasate in spatiile
si zonele de

Actualitate / stiri Actualitate5 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Orasul Ovidiu - Plaja amenajata pe malul lacului Siutghiol

Duminica, 14 Iunie 2020, ora 18:26

Orasul Ovidiu - Plaja amenajata pe malul lacului SiutghiolMalul lacului Siutghiol a fost constant in atentia administratiei locale in ultimii ani. Aici s-au realizat o serie de proiecte care au transformat zona intr-un loc propice recrearii si petrecerii timpului liber de orice categorie de locuitori ai orasului Ovidiu.

Totul a plecat de la un debarcader amenajat in urma cu 4-5 ani, apoi cu o investitie serioasa in Parcul faleza, o investitie facuta cu bani europeni. Parcul faleza a fost inaugurat in mai 2016, iar valoarea totala a proiectului a fost

Actualitate / stiri Actualitate2 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Gradinita cu program normal Pestera, o investitie in plina derulare

Duminica, 14 Iunie 2020, ora 12:26

Gradinita cu program normal Pestera, o investitie in plina derulareAnul trecut, in luna iulie, se semna procesul verbal de predare - primire a amplasamentului pentru obiectivul de investitii "Gradinita cu program normal cu 2 sali de grupa in localitatea Pestera, judetul Constanta".

In prezenta reprezentantilor Ministerului Educatiei Nationale (Unitatea de Management al Proiectelor pentru Modernizarea Retelei Scolare si Universitare), ai Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, a constructorului si a dirigintelui de santier, primarul Marius-Liviu Petre

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Comuna Saraiu priveste spre viitor. Dorinela Irimia: "Bunastarea cetatenilor este cea mai mare rasplata"

Joi, 11 Iunie 2020, ora 18:26

Comuna Saraiu priveste spre viitor. Dorinela Irimia: "Bunastarea cetatenilor este cea mai mare rasplata"Una dintre comunele judetului Constanta, care se afla intr-o permanenta transformare, este Saraiu. Dezvoltarea localitatii si a satelor ce compun unitatea administrativ-teritoriala a fost prioritatea administratiei locale. De aceea, primarul Dorinela Irimia a trecut in revista cateva proiecte realizate sau in curs de realizare, precum si obiectivele de viitor.

Astfel, la capitolul investitii in infrastructura educationala, autoritatile locale, in parteneriat cu conducerea scolii ,,Nicolae

Actualitate / stiri Actualitate23 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Harsova va avea un teren de minifotbal. Si lucrarile la stadion vor fi reluate

Joi, 11 Iunie 2020, ora 18:26

Harsova va avea un teren de minifotbal. Si lucrarile la stadion vor fi reluateIn aceasta perioada, administratia locala a orasului Harsova lucreaza la realizarea unui proiect ce vine in intimpinarea celor dornici de miscare, de petrecere a timpului liber facand un sport.

"Astfel, s-a demarat amenajarea unui teren de sport multifunctional (pentru minifotbal, tenis de camp, handbal), dotat cu nocturna, in locul fostului targ de animale. Lucrarile se afla intr-un stadiu avansat si imi doresc ca finalizarea acestora sa se realizeze in cursul acestei veri", spune primarul

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Tulcea - Biroul Politic al Conferintei Regiunilor Periferice Maritime Europene, online pentru toti membrii

Joi, 11 Iunie 2020, ora 12:26

Tulcea - Biroul Politic al Conferintei Regiunilor Periferice Maritime Europene, online pentru toti membriiVicepresedintele Consiliului Judetean Tulcea, Dumitru Mergeani, a participat astazi la prima sedinta din acest an a Biroului Politic al Conferintei Regiunilor Periferice Maritime Europene (CRPM). Intalnirea s-a desfasurat live, prin teleconferinta, si s-a dovedit a fi deosebit de activa, la eveniment participand nu mai putin de 98 de invitati din regiunile membre ale CRPM. Din partea judetului Tulcea s-a remarcat activ si consilierul judetean Valentin Moldoveanu, in calitate de presedinte in

Actualitate / stiri Actualitate1 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

VIDEO: Cum va arata faleza din Tulcea. Consiliul Judetean a prezentat castigatorii concursului de proiecte

Miercuri, 10 Iunie 2020, ora 18:26

VIDEO: Cum va arata faleza din Tulcea. Consiliul Judetean a prezentat castigatorii concursului de proiectePresedintele Consiliului Judetean Tulcea, Horia Teodorescu, alaturi de vicepresedintele Dumitru Mergeani si de viceprimarul municipiului, Andaluzia Luca, a prezentat cele trei proiecte premiate in cadrul concursului de solutii "Reamenajare zona Faleza Dunarii".

Astfel, juriul format din presedintele Horia Teodorescu si membrii arhitectul sef al judetului, Cristian Ionescu Preotu, directorul executiv al Directiei de Investitii, Nicu Mihai, directorul general AZL Sulina, Dragos Ionita, respectiv

Actualitate / stiri Actualitate4 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Delta Dunarii a fost in topul preferintelor turistilor romani in minivacanta de Rusalii

Marti, 09 Iunie 2020, ora 22:26

Delta Dunarii a fost in topul preferintelor turistilor romani in minivacanta de RusaliiDelta Dunarii a fost destinatia preferata de turistii romani in perioada minivacantei de Rusalii, dovada fiind gradul de ocupare al unitatilor de cazare, situat intre 87-100%. In acest sens, estimam ca Delta Dunarii va ramane una dintre cele mai apreciate destinatii turistice din Romania in anul 2020.

In prezent, Delta Dunarii este una dintre cele mai sigure destinatii din Romania, fiind una dintre cele mai izolate, unice si protejate zone turistice, administratorii unitatilor de cazare

Actualitate / stiri Actualitate4 vizite[ Dezvaluiri.ro ]

Tablete pentru elevii comunei Baia. "Copii au un loc special in inima mea"

Duminica, 07 Iunie 2020, ora 22:26

Tablete pentru elevii comunei Baia. "Copii au un loc special in inima mea"Mugurel Marsavela, primarul comunei tulcene Baia, a anuntat la inceput de iunie ca administratia locala vine in sprijinul elevilor nevoiti sa invete online din cauza pandemiei de coronavirus. Situatia este una exceptionala, anul scolar 2019/2020 finalizandu-se exclusiv in spatiul virtual.

"Cu bucurie si satisfactia specifica lucrului bine facut, vreau sa va anunt ca dupa importante cautari si demersuri am achizitionat tablete performante, foarte necesare elevilor pentru desfasurarea

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Dezvaluiri.ro ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
JALE la NUBA, din MAMAIA: activitatea din bucatarie, SUSPENDATA!
Sub autoritatea Institutiei Prefectului, incepand cu data de 3 iulie a.c., timp de doua saptamani, ...
De ce a fost DANCU 'SCOS' la PENSIE!
Inspectoratul General al Politiei Romane a informat ca, in urma aparitiei, la data de 20 iunie 2020, ...
VIDEO SOCANT! Un INCONSTIENT cu MERCEDES cauta MOARTEA pe CONTRASENS
Soferii teribilisti inca sunt prezenti pe drumurile din Constanta! Si, din pacate, acestia nu se pun ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor