Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.427 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

MEDGIDIA: Inghetata pentru toti copiii pe 1 Iunie

Sambata, 30 Mai 2020, ora 22:48

MEDGIDIA: Inghetata pentru toti copiii pe 1 IuniePrimaria municipiului Medgidia a anuntat surpriza pregatita celor mici de ziua lor.
Cu ocazia zilei de 1 Iunie, Ziua Internationala a Copilului, toti prichindeii din Medgidia, care ies la joaca si la plimbare in Parcul 1 Mai, vor avea parte de o bucurie dulce. Incepand cu ora 11.00, vor putea savura o delicioasa inghetata londoneza oferita cadou.

Actualitate / stiri Actualitate30 vizite[ Constanteanul ]

Programul autobuzelor CT BUS pe 1 si 8 iunie

Sambata, 30 Mai 2020, ora 10:15

Programul autobuzelor CT BUS pe 1 si 8 iunieCT BUS anunta publicul calator ca, pe data de 01.06.2020 si pe data de 08.06.2020, autobuzele vor circula conform programului de weekend, in intervalul orar 05:45 - 23:00.
Programul tonetelor pentru vanzarea de bilete si abonamente nu se modifica.

Actualitate / stiri Actualitate35 vizite[ Constanteanul ]

VIDEO "Pirjolul" turismului a promis noi promisiuni promitatoare intr-un viitor promitator

Vineri, 29 Mai 2020, ora 05:00

VIDEO "Pirjolul" turismului a promis noi promisiuni promitatoare intr-un viitor promitatorEmil-Razvan Pirjol, secretar de stat in Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri - Directia Generala Turism, Decebal Fagadau, primarul municipiului Constanta si George Sergiu Niculescu, prefectul judetului Constanta, au avut o intalnire de lucru cu investitorii de pe litoralul Marii Negre in vederea pregatirii pentru momentul in care situatia sanitara va permite redeschiderea activitatii. La discutii au luat parte si Cristian Radu, primarul municipiului Mangalia, Anca Nedea-Pavel din partea Organizatiei Patronale Mamaia-Constanta, Catalin Esibuleac, presedintele Asociatiei de Management al Destinatiei Turistice Delta Dunarii, precum si peste 60 de reprezentanti ai hotelierilor, agentiilor de turism, cluburilor si agenti economici de pe litoral.
Cei care activeaza in domeniul turismului si-au manifestat ingrijorarea fata de lipsa unei strategii si a regulilor ce ar trebui respectate odata cu redeschiderea activitatii.

Emil-Razvan PIRJOL, secretar de stat in Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri - Directia Generala Turism:
"Toata lumea este constienta de faptul ca trebuie sa ne miscam si sa facem ceva pentru turism. In momentul de fata avem cea mai predictibila data, 1 iunie. Cei care stabilesc normele sunt Ministerul Sanatatii si Comitetul National pentru Situatii de Urgenta. Rugamintea catre decidenti, inclusiv catre cei de la nivel European, a fost ca prin masurile pe care le gandesc factorii responsabili pentru securitatea sanitara, sa nu ne ...

Actualitate / stiri Actualitate27 vizite[ Constanteanul ]

Mihai Petre: Hristos a inviat! De ce este altfel atunci cand sunt mai multi?

Miercuri, 27 Mai 2020, ora 07:29

Mihai Petre: Hristos a inviat! De ce este altfel atunci cand sunt mai multi?"Am fost la slujba de Inviere si am vazut cum este sa slujesti cu biserica goala, sa fii pazit de trei masini de Politie, sa dai Lumina prin gardul incuiat al bisericii, sa canti in surdina "Hristos a inviat din morti cu moartea pre moarte calcand" si sa nu ai pe cine sa saluti cu "Hristos a inviat/Adevarat a inviat!"
Am primit si am dat Lumina lui Hristos mai departe, in oras, pe strazile pustii pe care, din cand cand, iesea cate un credincios temator mai mult de amenzi decat de covizi.
Deci, eu am fost, am vazut, am primit, am dat; as putea sa nu mai merg in noaptea asta la slujba Odovaniei, mai ales ca va tine pana in jurul orei 3.30. Voi merge insa exact pentru ceea ce nu a fost slujba de Inviere si pentru ceea ce nu am putut sa fac asa cum faceam de-a lungul timpului; merg sa cant alaturi de credinciosi, sa ii salut cu "Hristos a inviat!" si sa tin o candela aprinsa atat in cinstea Invierii, cat mai ales in cea a Inaltarii Domnului, de care ne mai desparte doar o zi.
De ce este altfel atunci cand sunt mai multi?
Pentru ca "unde sunt doi sau trei, adunati in numele Meu, acolo sunt si Eu in mijlocul lor".
Hristos a inviat!"

Actualitate / stiri Actualitate52 vizite[ Constanteanul ]

Ziua Canalului Dunare - Marea Neagra: 36 de ani de activitate

Marti, 26 Mai 2020, ora 12:29

Ziua Canalului Dunare - Marea Neagra: 36 de ani de activitateCompania Nationala Administratia Canalelor Navigabile S.A aniverseaza astazi, 36 de ani de exploatare a Canalului Dunare Marea - Neagra , unul dintre cele mai importante canale navigabile artificiale din Europa, fiind unul dintre cele mai mari obiective de investitie 100% romaneasca a tuturor timpurilor.
Canalul Dunare Marea - Neagra constituie veriga ce leaga traficul maritim, prin portul Constanta, de traficul fluvial pe apele interioare europene, fiind parte componenta a coridorului panaeuropean de transport dintre Marea Neagra si Marea Nordului , prin Canalul Rin-Main-Dunare, formand o importanta ruta de transport cu costuri reduse pentru o gama larga de marfuri si servicii.
Inaugurat pe data de 26 mai 1984, canalul Dunare-Marea Neagra se inscrie astfel in cea mai mare clasa de canale interioare, potrivit standardelor europene. Constructia canalului a implicat eforturi umane si financiare deosebite, dar si o serie de lucrari conexe de mare anvergura, precum construirea unor poduri, ecluze, rectificarea unor sosele, cai ferate si suprainaltari de terenuri inundabile.
Canalul scurteaza cu aproximativ 400 km ruta marfurilor de la Marea Neagra pana la porturile dunarene din Europa Centrala si cu aproximativ 4.000 de kilometri drumul marfurilor din Australia si Orientul Indepartat catre Europa Centrala.
Principalul avantaj al Canalului Dunare - Marea Neagra consta in legatura directa cu Portul Constanta, cel mai mare port maritim de la Marea Neagra si unul dintre cele mai mari ..

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Constanteanul ]

ABADL a amendat cu peste un miliard de lei vechi mai multe primarii din judet

Marti, 26 Mai 2020, ora 12:14

ABADL a amendat cu peste un miliard de lei vechi mai multe primarii din judetInspectorii Sistemului de Gospodarire a Apelor Constanta din cadrul Administratiei Bazinale de Apa Dobrogea-Litoral (A.B.A.D.L) au aplicat 127 de masuri de remediere a deficientelor, dar si o amenda in valoare de 120.000 de lei, in urma verificarii a 28 de primarii, in ceea ce priveste curatarea cursurilor de apa si intretinerea santurilor si rigolelor din localitati.
In cadrul actiunii desfasurate de ABADL au fost verificate 28 de primarii insumand 102 localitati, 37 cursuri de apa si lacuri si 13 torenti. Inspectorii A.B.A.D.L. au stabilit ca cele mai multe administratii locale au curatat malurile cursurilor de apa, santurie si rigolele de colectare a apelor pluviale si au constatat ca exista in unele localitati proiecte in derulare cu privire la executarea de poduri/podete (UAT Topalu), executie de santuri si rigole (UAT Lipnita, UAT Ostrov). Atfel ca, in localitatea Topalu a fost realizat 80% din proiectul "Lucrari de executie podet dalat", iar in celelalte doua localitati mentionate se executa proiecte de infrastructura care includ si realizarea de rigole.
De asemenea, au existat si neconformitati in ceea ce priveste gospodarirea apelor.
Pe teritoriul U.A.T. Cogealac au fost identificate 5 depozite de deseuri menajere in amestec cu deseuri inerte ( 2 - Tariverde si 3 - Ramnicu de Jos), iar santurile existente sunt colmatate in proportie de 60% si prezinta vegetatie ierboasa.
Pe cursul de apa Valea Mare, la intrarea in localitatea Viile au fost identificate deseuri ...

Actualitate / stiri Actualitate28 vizite[ Constanteanul ]

Youth Vision da startul primului proiect din Constanta - Capitala Tineretului

Marti, 26 Mai 2020, ora 07:34

Youth Vision da startul primului proiect din Constanta - Capitala TineretuluiProiectul, intitulat "#ComeToSEAus - Program pentru educatie incluziva si viata privata", este doar unul dintre cele 20 de proiecte principale incluse in programul "Constanta - Capitala Tineretului din Romania 2020-2021" (CCTR) si face parte din directia de actiune denumita #ComeToSEAus Smart. Acesta este finantat prin programul - Corpul European de Solidaritate, un program dedicat solidaritatii cu, despre si pentru tineri. Acesta vizeaza tinerii intre 18 si 30 de ani. Corpul european de solidaritate a fost lansat oficial in decembrie 2016 dupa ce a fost anuntat de presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, in discursul privind starea Uniunii Europene din septembrie 2016.
Proiectul "#ComeToSEAus - Program pentru educatie incluziva si viata privata" este un proiect de solidaritate, gandit si dezvoltat pentru a facilita incluziunea sociala a tinerilor si pentru a promova abilitatile lor, in special a celor marginalizati sau care provin din medii defavorizate.
Proiectul va aborda cinci teme de interes pentru elevii din scolile si liceele din Constanta - educatie sexuala, depresie, bullying, viata private, toleranta - teme identificate in timpul intalnirilor, meselor rotunde, sondajelor, pe care grupul de lucru "Constanta - Capitala Tineretului din Romania" le-au avut cu tinerii, psihologii si profesorii din mai multe unitati de invatamant preuniversitar si universitar din judetul Constanta.
Temele de interes identificate si prezentate de tineri apar in statisticile ...

Life Show / stiri Actualitate28 vizite[ Constanteanul ]

Programul Odovaniei Invierii, anuntat de Arhiepiscopia Tomisului

Marti, 26 Mai 2020, ora 07:28

Programul Odovaniei Invierii, anuntat de Arhiepiscopia TomisuluiIn aceasta seara, (marti 26 spre miercuri 27 mai), la miezul noptii, in bisericile si manastirile din Arhiepiscopia Tomisului se va oficia Odovania Invierii, dupa urmatorul program:
-ora 23:40 - clerul iese din biserici, cantand "Invierea Ta Hristoase..." si ofera lumina credinciosilor prezenti;
- ora 24:00 - se citeste Evanghelia Invierii si incepe Slujba Utreniei Invierii, dupa randuiala consacrata si prevazuta in cartile de slujba;
- Dupa Utrenia Invierii ( in jur de 1.30) va incepe slujba Sf. Liturghii. La final, se vor impartasi credinciosii care au tinut postul de trei zile, randuit anterior, si care s-au spovedit.
- Nu se ofera Paste sfintit (ca la Inviere) ci anafora, dupa randuiala liturgica.
ARHIEPISCOPIA TOMISULUI
Mentionam ca Sfanta Lumina ce va fi oferita credinciosilor este Lumina ce a fost adusa, deja, de Pasti, de la Ierusalim, ea fiind pastrata in toata aceasta perioada in sfintele altare.
Veniti de primiti Lumina!

Actualitate / stiri Actualitate40 vizite[ Constanteanul ]

CT BUS: Noi reguli de urcare si coborare din autobuze

Luni, 25 Mai 2020, ora 10:56

CT BUS: Noi reguli de urcare si coborare din autobuzeCT BUS informeaza publicul calator ca, pe perioada starii de alerta, pentru prevenirea raspandirii coronavirusului (SARS-CoV-2), urcarea in mijloacele de transport in comun se face doar folosind usa 1 (cea de langa cabina soferului), iar coborarea, doar pe la usile 2 si 3, asa cum indica si autocolantele care au fost lipite langa fiecare usa.
CT BUS: Va multumim pentru intelegere si va asiguram ca depunem eforturi constante pentru a imbunatati serviciile de transport.

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Constanteanul ]

Ziua Constantei: Sfintii Mari Imparati si intocmai cu Apostolii, Constantin si mama sa, Elena

Joi, 21 Mai 2020, ora 10:00

Ziua Constantei: Sfintii Mari Imparati si intocmai cu Apostolii, Constantin si mama sa, ElenaPe data de 21 mai, Biserica Ortodoxa ii cinsteste pe Sfintii Mari Imparati si intocmai cu Apostolii, Constantin si mama sa, Elena.
Sunt primii imparati crestini si protectori ai crestinismului, care se sarbatoresc in ziua mutarii la Domnul a Sfantului Imparat Constantin, pe 21 mai (anul 337). Ei sunt socotiti intocmai cu apostolii, deoarece s-au facut remarcati prin mari fapte care au sustinut activ crestinismul. Printre acestea avem Edictul de la Milan cu privire la legalizarea crestinismului, dat de Sfantul Constantin in anul 313. Tot imparatul Constantin a convocat la Niceea, in anul 325, primul Sinod Ecumenic, unde s-a combatut erezia lui Arie cu privire la Fiul lui Dumnezeu, si unde s-a elaborat prima parte a Simbolului de credinta.
La randul ei, mama imparatului Constantin, imparateasa Elena, este cea care s-a ostenit pentru aflarea lemnului Sfintei Cruci pe care a fost rastignit Iisus Hristos. Totodata, ea a initiat construirea unor biserici in locurile cele mai importante ale crestinismului, printre care biserica "Invierii" din Ierusalim, biserica "Nasterii Domnului" din Betleem si biserica "Tatal nostru" de pe Muntele Maslinilor.
Dupa cei 31 de ani de glorioasa domnie ai imparatului Constantin, istoria consemneaza si alte merite importante, printre care intemeierea Imperiului Roman crestin de rasarit, devenit ulterior Bizantul, si intemeierea capitalei acestuia, cetatea Constantinopol, actualul oras Istanbul.
Sf. Imparati Constantin si Elena sunt si ocrotitorii ...

Actualitate / stiri Actualitate35 vizite[ Constanteanul ]

CT BUS va reaminteste recomandarile pentru starea de alerta!

Miercuri, 20 Mai 2020, ora 20:49

CT BUS va reaminteste recomandarile pentru starea de alerta!Odata cu debutul starii de alerta, CT BUS va reaminteste recomandarile pentru a calatori in siguranta.
La orele de varf, in trafic se afla cu 10% mai multe autobuze decat in mod normal, pentru a evita riscurile produse de aglomeratie. In plus, capacitatea de transport se suplimenteaza de maine, 20.05.2020, pentru liniile 42, 44, 2-43, 101. Astfel, la orele de varf, in zilele lucratoare, frecventa pe liniile principale este urmatoarea:
2-43 - 5 minute;
5-40 - 5 minute;
48 - 5 minute;
101 - 5 minute;
102 - 4 minute;
Alocati mai mult timp unei calatorii, astfel incat sa puteti astepta urmatorul autobuz, daca cel sosit in statie este prea aglomerat si nu puteti urca fara a incalca distanta de siguranta. Fiecare scaun care poate fi folosit a fost marcat, inca de la inceputul starii de urgenta. De asemenea, evitati sa va pozitionati fata in fata cu alt calator.
A fost marcat pe asfalt, in statii, un simbol ce le reaminteste calatorilor sa respecte distanta de siguranta.
La oprirea in statie, avertizati calatorii care urca sa respecte distantarea sociala sau sa renunte la imbarcare daca nu pot respecta aceasta regula.
Nu urcati in autobuz fara masca de protectie, atat pentru siguranta dumneavoastra, cat si pentru a celor din jur. 10 echipe formate din controlori desfasoara actiuni de preventie privind purtarea mastii si distantarea sociala in autobuze. Ei sunt sprijiniti de echipaje ale Politiei Locale, care sunt autorizate sa aplice amenzi intre 500 si 2500 de lei oricui urca ...

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Constanteanul ]

Bicicletele sharing-CT BIKE, optiune sigura pentru deplasari

Duminica, 17 Mai 2020, ora 10:51

Bicicletele sharing-CT BIKE, optiune sigura pentru deplasariPentru aceasta perioada, cand trebuie sa fim in continuare atenti, putem sa folosim cu incredere bicicletele puse gratuit la dispozitia noastra de Primaria Municipiului Constanta.
Beneficiile folosirii bicicletelor sunt multe, dar ne rezumam la faptul ca este un mijloc de transport rapid care nu polueaza, te ajuta sa eviti aglomeratiile si, in plus, miscarea facuta iti va aduce avantaje pe termen lung in privinta sanatatii tale.
Cele 390 de bicicletele din sistemul de bike-sharing sunt plasate in puncte cheie ale orasului, astfel ca ne ofera o posibilitate larga de miscare in locurile in care avem nevoie. Unde sa mai punem faptul ca mersul cu bicicleta pe faleza este o adevarata placere si incantare pentru ochi.
Reamintim faptul ca orice turist sau localnic cu varsta de peste 14 ani poate solicita, in mod gratuit, pe baza cartii de identitate, de la ghiseele de informatii din cadrul agentiilor SPIT, un card de utilizator. Bicicleta poate fi utilizata in mod gratuit timp de maxim doua ore, indiferent de numarul de inchirieri zilnice. Intervalul minim intre utilizari este de 10 minute.
Pentru a putea folosi echipamentul, utilizatorii trebuie sa respecte mai multe conditii: trebuie sa detina un card CtBike, sa se incadreze in intervalul orar 07:00-24:00, de luni pana duminica, ultima inchiriere se poate face pana la ora 22:00.
De asemenea, utilizatorii au la dispozitie numarul de telefon cu tarif normal 0371.787.778, disponibil 7 zile din 7, in intervalul orar 07:00-24:00 (robot ..

Actualitate / stiri Actualitate27 vizite[ Constanteanul ]

CT BUS: Calatorii pot ocupa doar scaunele marcate, precum si un rand in picioare

Vineri, 15 Mai 2020, ora 19:39

CT BUS: Calatorii pot ocupa doar scaunele marcate, precum si un rand in picioarePentru a evita infectarea cu noul coronavirus, CT BUS anunta publicul calator ca accesul in mijloacele de transport in comun este limitat: calatorii pot ocupa doar scaunele marcate, precum si un rand in picioare, respectand distanta reglementata.
CT BUS: Va rugam sa ne sprijiniti in efortul de limitare a raspandirii epidemiei si sa respectati urmatoarele recomandari:
a' Alocati mai mult timp unei calatorii, astfel incat sa puteti astepta urmatorul autobuz, daca cel sosit in statie este prea aglomerat si nu puteti urca fara a incalca distanta de siguranta. De asemenea, evitati sa va pozitionati fata in fata cu alt calator.
a' La oprirea in statie, avertizati calatorii care urca sa respecte distantarea sociala sau sa renunte la imbarcare daca nu pot respecta aceasta regula.
a' Nu urcati in autobuz fara masca de protectie, atat pentru siguranta dumneavoastra, cat si pentru a celor din jur.
a' Folositi dispenserele din autobuze pentru a va dezinfecta mainile.
a' Pe parcursul calatoriei, evitati sa va atingeti fata sau sa folositi telefonul mobil.
a' Evitati, pe cat posibil, deplasarile la ore de varf.
a' Folositi aplicatia CT BUS pentru a va informa cu privire la circulatia mijloacelor de transport in comun.

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Constanteanul ]

Se deschid cimitirele din Constanta

Vineri, 15 Mai 2020, ora 11:16

Se deschid cimitirele din ConstantaIncepand de astazi, accesul in cimitire este permis, cu respectarea normelor de distantare sociala.
Persoanele care intra in cimitire trebuie sa respecte distanta de 2 m intre persoane, cu exceptia membrilor unei familii sau cei care traiesc impreuna in aceeasi locuinta. Pentru slujbele care se desfasoara in interiorul lacasurilor de cult participantii au obligatia de a purta masca de protectie si a folosi dezinfectantul la intrare.
Potrivit art 5, pct. 2, lit. a din anexa la Hotararea 24/14.05.2020 privind instituirea starii de alerta la nivel national si a masurilor de prevenire si control a infectiilor, in contextul situatiei epidemiologice generate de virusul SARS-CoV2 sunt permise activitatile organizate de slujitorii cultelor religioase, cu participarea publicului, care se desfasoara doar in exteriorul lacasurilor de cult, precum si practicile si ritualurile cu caracter privat in interiorul lacasurilor de cult (cu participarea a maximum 16 persoane), cu respectarea masurilor de prevenire si protectie stabilite.
Primaria Municipiului Constanta: Rugam constantenii sa tina cont de masurile de distantare sociala pentru a preveni imbolnavirea lor si a celor din jur.

Actualitate / stiri Actualitate29 vizite[ Constanteanul ]

Trasee noi pentru transportul in comun din municipiul Constanta

Joi, 14 Mai 2020, ora 20:24

Trasee noi pentru transportul in comun din municipiul ConstantaCT BUS supune dezbaterii publice infiintarea de noi trasee pentru transportul public in comun. Este vorba despre sapte rute care raspund nevoilor de mobilitate ale locuitorilor din Constanta. Rutele au fost gandite pe baza unui studiu realizat de specialisti ai Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare coroborat cu solicitari din partea calatorilor.
1. TRASEUL 13: Km 5 - Soveja - Carrefour
2. TRASEUL 14: Zona Industriala - Sat Vacanta - VIVO
3. TRASEUL 15: Gara C.F.R. - Baba Novac - City Park
4. TRASEUL 16: Gara C.F.R. - Eliberarii - Boema
5. TRASEUL 17: Gara C.F.R. - I.C. Bratianu - Boema
6. TRASEUL 18: Km 5 - Aurel Vlaicu - Pescarie
7. TRASEUL 19: Poarta 1 - Sat Vacanta - Statiunea Mamaia
Primele noi rute care vor intra in operare, respectiv traseele 13 si 14 vor fi deservite de mini- autobuze ce vor fi achizitionate in perioada imediat urmatoare cu fonduri alocate de Primaria Municipiului Constanta, trasee care vor circula si pe strazile inguste care in acest moment nu sunt acoperite de CT BUS.
"Noi am lansat o dezbatere anul trecut in legatura cu noile trasee si am colectat mai multe mesaje de la cetateni. Acele mesaje, alaturate unui studiu realizat de specialistii Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare au generat 7 trasee noi. Cele mai apropiate de implementare sunt cele care vor fi deservite de 18 mini-autobuze ce vor fi achizitionate de Primaria Municipiului Constanta in perioada imediat urmatoare.
Aceste noi trasee vor circula pe rutele Km 5 - ...

Actualitate / stiri Actualitate36 vizite[ Constanteanul ]

Stadionul "Gheorghe Hagi", teren cu gazon sintetic si nocturna cu proiectoare LED

Miercuri, 13 Mai 2020, ora 19:16

Stadionul "Gheorghe Hagi", teren cu gazon sintetic si nocturna cu proiectoare LEDLa inceputul acestei saptamani au demarat lucrarile de reamenajare a terenului sintetic din cadrul Complexului Sportiv "Gheorghe Hagi" din Constanta.
In perioada urmatoare se vor executa lucrari complexe precum:
> Decopertarea gazonului existent
> Demontarea gardului existent
> Montarea unui nou gard de imprejmuire
> Demontarea proiectoarelor existente si a instalatiei electrice aferente si montarea a 20 de proiectoare led pe stalpii existenti
> Montarea gazonului sintetic - Terenul de fotbal va avea dimensiunile 90/45 m si va fi prevazut cu gazon de 60 de mm inaltime, iar restul terenului, in suprafata de 1968 mp va fi prevazut cu suprafata sintetica cu fir de 26 mm inaltime. Gazonul sintetic ales este rezistent la temperaturi cuprinse intre -35 grade Celsius si 60 de grade Celsius.
> Montarea a 3 seturi porti de joc prevazute cu plasa
> Montarea a 2 banci de rezerva
> Montarea a 2 tribune pentru spectatori
Lucrarile care au inceput in aceasta saptamana vor fi finalizate in maximum 90 de zile.
Reamenjarea terenului sintetic, a portilor de fotbal, a bancilor de rezerva si a tribunelor beneficiaza de la executant de o garantie de 2 ani, iar gazonul de 5 ani.

Actualitate / stiri Actualitate27 vizite[ Constanteanul ]

Arhiepiscopia Tomisului: Ajutoare de peste 100.000 de euro oferite de la inceputul pandemiei

Miercuri, 13 Mai 2020, ora 18:57

Arhiepiscopia Tomisului: Ajutoare de peste 100.000 de euro oferite de la inceputul pandemieiConform datelor furnizate de Arhiepiscopia Tomisului, in perioada 16 martie 2020 - 11 aprilie 2020, "in Arhiepiscopia Tomisului 8.440 de persoane (fie aflate in izolare la domiciliu, fie in carantina sau batrani, familii aflate in risc social, familii cu multi copii) au beneficiat ajutoare constand in produse alimentare neperisabile, hrana calda, cumparaturi de prima necesitate, plata facturi, servicii medicale, produse de igienico-sanitare si aparatura medicala in valoare de 493.000 lei, echivalentul a 101.660 euro: hrana calda in valoare de 143.000 lei; pachete alimentare in valoare de 253.000 lei; plata facturi in valoare de 26.000 lei; donatii produse igienico-sanitare si aparatura medicala in valoare de 43.000 lei; servicii medicale si transport la servicii medicale in valoare de 28.000 lei.
La toate acestea au participat peste 250 de parohii si manastiri, fiind implicati preoti, calugari si foarte multi voluntari.
In plus, au fost achizitionate 10 tablete pentru copiii defavorizati de la sate: 5 de catre parohia "Sf. Ioan Botezatorul" din Constanta pentru tineri din satul Mihai Viteazul, iar alte 5 de catre parohia Valul lui Traian I pentru tinerii din comuna.
Campania de ajutorare continua, iar cei ce vor sa ni se alature pot aduce alimente neperisabile la sediul Arhiepiscopiei Tomisului, la Departamentul Social-Misionar, sau pot vira bani in contul Asociatiei "Samarineanul Milostiv" a Arhiepiscopiei Tomisului, cont euro RO55 UGBI 0000 4520 2484 6EUR si cont ron: RO10 ...

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Constanteanul ]

Doua sute de pui de morun eliberati in Dunare, la Isaccea

Miercuri, 13 Mai 2020, ora 16:12

Doua sute de pui de morun eliberati in Dunare, la IsacceaReprezentantii Institutului National de Cercetare Dezvoltare "Delta Dunarii" (INCDDD) au eliberat in Dunare, la Isaccea, 200 de pui de morun, in prezenta reprezentantilor Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (ARBDD), in calitate de administrator al resurselor acvatice.
INCDDD este partener in proiectul de cercetare "Imbunatatirea acvaculturii la doua specii marine de sturioni prin abordari genomice: sturionul de Atlantic (Acipenser oxyrhinchus) si morunul (Huso huso)" (STURGEoNOMICS), finantat prin Programul CE Horizon-2020, Subprogramul ERA-Net COFASP. Alti parteneri in proiect sunt UEFISCDI Bucuresti, IGB Berlin, INRA Rennes si Touluse si Universitatea Wurzburg.
Obiectivul principal al proiectului este secventierea in premiera mondiala a genomului integrat la sturionul de Atlantic, folosind exemplare salbatice existente la Baza de cercetare de la Bonn si la morunul din Dunare, folosind exemplare salbatice capturate din Dunare.

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Constanteanul ]

Robot pentru dezinfectie donat Spitalului de Boli Infectioase Constanta

Miercuri, 13 Mai 2020, ora 15:53

Robot pentru dezinfectie donat Spitalului de Boli Infectioase ConstantaPersonalul medical de la Spitalul de Boli Infectioase Constanta si pacientii internati in unitatea medicala, in siguranta cu ajutorul unui robot de dezinfectie de ultima generatie. Aparatul a fost donat de Camera Notarilor Publici din Constanta cu ajutorul Asociatiei Notarilor Pontus Euxinus Constanta si Asociatia E Civis, societati comerciale si persoane fizice.
Robotul de dezinfectie UVD, capabil sa actioneze singur, are o eficienta de 99% in distrugerea virusurilor si bacteriilor si actioneaza deja in sectorul in care sunt internati pacientii infectati cu virusul COVID-19 internati in Spitalul de Boli Infectioase Constanta.
"Am contribuit la cumpararea unui aparat de dezinfectie totala a Spitalului de Boli Infectioase Constanta, aparat care poate fi folosit acum in ajutorul tuturor dobrogenilor. La achizitionarea acestui aparat au contribuit atat Camera Notarilor Publici, Asociatia Pontus Euxinus Constanta, colegi notari, dar si o seama de societati comerciale si persoane fizice cu care notarii colaboreaza, care ne-au ajutat in efortul nostru pentru a strange suma necesara" a declarat Radu Puia- presedintele Camerei Notarilor Publici Constanta.
La obtinerea sumei pentru achizitionarea robotul de dezinfectie au contribuit cu sume importante ING TECH, ALLEZI BEACH RESORT, EURO VIAL LIGHTING, EUROVIAL RESIDENCE, CRISTMIH SRL, EASYCREDIT 4 ALL IFN, COMBINATUL DE INGRASAMINTE CHIMICE S.R.L, clienti ai birourilor notariale si diverse persoane fizice. Camera Notarilor Publici ...

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Constanteanul ]

Meshek Wings (Israel): Litoralul romanesc, una dintre destinatiile foarte importante

Marti, 12 Mai 2020, ora 07:50

Meshek Wings (Israel): Litoralul romanesc, una dintre destinatiile foarte importanteMeidan Butnaru, directorul comercial al Meshek Wings, unul dintre cei mai importanti touroperatori din Israel, crede in potentialul intregii industrii turistice si al Romaniei ca destinatie turistica 365 de zile din an, in conditiile in care toata lumea vorbeste acum despre Litoral, care este un produs foarte important, promovat cu succes in Israel de catre Meshek Wings, care a investit mult in charterele Tel Aviv - Constanta
"Litoralul romanesc este una dintre destinatiile foarte importante pentru dezvoltarea incomingului. Insa trebuie sa ne uitam la tarile vecine precum Bulgaria, care au transformat riviera lor intr-o perla a turismului datorita dezvoltarii incoming-ului. Noi, Meshek Wings, am crezut in litoral iar rezultatele s-au vazut, produsul fiind din ce in ce mai apreciat pe piata israeliana. Voucherele de vacanta, acordate de catre Guvern, au fost o masura buna care a impulsionat turismul intern si au fost eficiente pentru circulatia interna a banilor, sustinand industria turistica si fiind un beneficiu pentru romanii care le-au primit. Insa alte zone au dezvoltat mult incoming-ul si sunt deja competitive", subliniaza Meidan Butnaru.
Compania israeliana Meshek Wings a lansat primele curse charter catre Romania in 2013, introducand in premiera produsul city break Bucuresti si chartere catre litoral pe relatia Tel Aviv - Constanta. In 2019 a adus 40.000 de turisti, iar pentru acest an estimarea initiala, daca nu ar fi intervenit pandemia, era de 45.000 de turisti. ...

Actualitate / stiri Actualitate44 vizite[ Constanteanul ]

Inspectorii Apelor Romane au descoperit constructii noi pe plaja din Faleza Nord

Sambata, 09 Mai 2020, ora 10:25

Inspectorii Apelor Romane au descoperit constructii noi pe plaja din Faleza NordBogdan Bola, director general, povesteste pe contul sau de Facebook despre "veselia" care i-a cuprins pe unii operatori de plaja, probabil plini de tupeu antivirus, ce ridica diverse constructii pe plaja din cartierul Faleza Nord.
"Joi si vineri, am dispus ca inspectorii #ABADL sa faca mai multe controale pe plaja din zona Faleza Nord, unde se construieste cu o voiosie mai ceva ca la autostrada Pitesti - Sibiu. Din cei patru operatori gasiti in zona fara autorizatii de la Administratia Bazinala de Apa Dobrogea-Litoral, carora le-am dat deja 72 de ore pentru a demola constructiile, cel mai "harnic" este operatorul de plaja pe al carui subsector am descoperit:
az edificata o constructie din lemn cu o suprafata aproximativa de 200 mp, doua constructii anexe cu rol de foisoare si o constructie pentru depozitarea dotarilor de plaja, amplasata in spatele beach bar-ului;
az muncitori care lucrau la montarea/asamblarea unei terase suprainaltate din lemn si aluminiu cu o suprafata de aproximativ 80 mp;
az prezenta unei structuri din lemn dispusa la aproximativ 20 de m in fata beach bar-ului spre mare;
az plaja din zona constructiilor era plina de gunoaie si materiale de constructii, chiar daca acum mai putin de luna, angajatii #ABADL o nivelasera si igienizasera" a scris Bola.
"Daca exista cineva caruia nu-i place ceea ce creez acolo, pot spune ca imi pare rau de asta, dar nu este obligat sa ne calce pragul." Aceasta este declaratia unui operator de plaja care construieste ilegal pe ...

Actualitate / stiri Actualitate171 vizite[ Constanteanul ]

Licitatie umanitara de lucrari de arta, in sprijinul personalului medical constantean

Vineri, 08 Mai 2020, ora 09:28

Licitatie umanitara de lucrari de arta, in sprijinul personalului medical constanteanCampania "ARTA = UMANITATE" reprezinta un demers umanitar prin care cadrele didactice si studentii Facultatii de Arte, alaturi de toti constantenii iubitori de frumos, se implica in lupta impotriva COVID-19, sprijinind doua mari unitati sanitare din judetul nostru, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta "Sf. Apostol Andrei" si Spitalul Militar de Urgenta Constanta.
Campania va fi lansata vineri, 08 mai, la ora 19:00, in mediul online si se va incheia vineri, 22 mai, la ora 19:00.
27 de lucrari donate de profesorii si studentii Facultatii de Arte vor fi prezentate in cadrul unei expozitii cu vanzare online, unde acestea pot fi cumparate la preturile propuse sau cu sume mai mari. Banii vor fi virati in contul Fundatiei Metamorphosis a Universitatii "Ovidius" din Constanta si, de acolo, directionati catre Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta "Sf. Apostol Andrei" si catre Spitalul Militar de Urgenta Constanta.
Potrivit organizatorilor, campania "ARTA = UMANITATE" este expresia unei dorinte de a ne implica, de a sta acasa, respectand prevederile starii de urgenta, dar de a calatori in spirit, si, alaturi de colegi, amici, cunostinte si necunoscuti care, poate, ne vor deveni prieteni, de a-i ajuta pe cei care isi risca vietile in spitalele din Constanta. Multumim tuturor celor care fac asta si va promitem ca #stamacasa!.
Cum procedati
Lucrarile vor fi numerotate si expuse pe canalul de Youtube - https://www.youtube.com/channel/UCAX7IC0rqu7lA1WYWFwZ7oA - si pe pagina ..

Actualitate / stiri Actualitate52 vizite[ Constanteanul ]

Ce trebuie sa faceti daca vreti sa va debransati de la RADET

Marti, 05 Mai 2020, ora 19:14

Ce trebuie sa faceti daca vreti sa va debransati de la RADETR.A.D.E.T. Constanta va informeaza ca suntem preocupati de confortul si de mentinerea starii de sanatate a clientilor nostri, de aceea venim in intampinarea acestora cu urmatoarele masuri:
* Perioada in care se depun cereri de deconectare/debransare, in conditiile Legii 325/2006 si a Ord. 91/2007 al ANRSC este cuprinsa intre 11 mai si 11 septembrie 2020;
* Din cauza masurilor impuse pentru protectia persoanelor contra COVID19, toate cererile se vor depune prin email, numai in format PDF;
* Formularul de Cerere, cat si instructiunile prevazute de reglementarile pentru deconectare/debransare (aceleasi ca si in sezonul 2019) se descarca de pe site-ul: www.radet-constanta.ro, sectiunea FORMULARE TIPIZATE -
Procedura de debransare sau accesand linkul: http://radet-constanta.ro/debransare.php
* Dupa completarea cererii si a anexelor aferente solicitarii dumneavoastra, veti transmite documentele in format PDF la adresa de email: [email protected]
* Solicitantul va primi prin email un numar de inregistrare al cererii;
* Orice completare ulterioara cu documente, se va face cu mentiunea la subiect: "Documente in completare la cererea nr....../data.........'', altfel va asumati riscul sa se piarda de cererea depusa anterior.
* Atunci cand documentatia pe care urmeaza sa ne-o transmiteti in format PDF depaseste 15 MB, va trebui sa partajati materialele in mai multe emailuri precizand la Subiect: completare la "...........".
* Pentru deconectare se va depune o cerere de catre proprietarul ..

Actualitate / stiri Actualitate53 vizite[ Constanteanul ]

CERONAV a aniversat 44 de ani de existenta

Marti, 05 Mai 2020, ora 07:32

CERONAV a aniversat 44 de ani de existentaCentrul Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale - CERONAV a aniversat 44 de ani existenta.
Infiintat in anul 1976, sub denumirea de Centrul de Perfectionare a Lucratorilor din Marina Civila cu scopul de a acoperi cerintele de pregatire si perfectionare ale personalului navigant maritim, schimbandu-si pe parcurs denumirea in Centrul de Instruire si Perfectionare a Lucratorilor din Marina Civila si mai tarziu in Centrul de Perfectionare a Personalului din Marina Civila si Calificare Personal Exploatare Portuara, fuzioneaza in anul 2003 cu Centrul de Perfectionare a Personalului din Navigatia Fluviala din Galati, devenind CERONAV si extinzandu-si sfera de activitate prin cumularea instruirii personalului maritim si portuar cu cea a personalului fluvial.
Inca de la infiintare, CERONAV a evoluat constant in tandem cu dezvoltarea transportului maritim si in conformitate cu standardele legislatiei mondiale si cerintele pietei shippingului international, prin furnizarea unor servicii de instruire de cea mai buna calitate tuturor generatiilor de marinari romani. Dupa intrarea Romaniei pe lista alba a Organizatiei Maritime Internationale ca urmare a ratificarii Conventiei STCW 1978, ritmul de dezvoltare s-a accelerat, CERONAV devenind un centru de excelenta in Europa.
"Cu acest prilej echipa Centrului transmite "La multi ani, putere de munca si speranta in mai bine tuturor celor care au contribuit la evolutia CERONAV!" De asemenea, multumim ...

Actualitate / stiri Actualitate50 vizite[ Constanteanul ]

Primaria Navodari, acuzata ca a intabulat nelegal o plaja a statului

Marti, 28 Aprilie 2020, ora 20:45

Primaria Navodari, acuzata ca a intabulat nelegal o plaja a statuluiAdministratia Bazinala de Apa Dobrogea-Litoral (A.B.A.D.L), in calitate de administrator al plajelor litoralului romanesc, revendica in instanta dreptul de proprietate asupra unei suprafete de plaja de 8.763 mp, pe care considera ca Primaria Navodaria si-a intabulat-o in mod nelegal.
Suprafata de plaja ce se intinde pe o lungime de 4,2 km si pe o latime medie de 2 metri, este cuprinsa intre limita de vest a plajei intabulate de A.B.A.D.L. si parapetul promenadei, aflat in proprietatea Primariei Navodari, care si-a intabulat cei aproape 9.000 mp de plaja la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Constanta, in categoria curti constructii si teren arabil, sustin reprezentantii A.B.A.D.L.
Mai exact, conform informatiei de presa furnizate de ABADL, Primaria Navodari a amenajat pe promenada aflata in proprietatea sa, pe toata aceasta lungime de peste 4 km, mai multe beach-baruri, care s-au extins si pe suprafata de plaja, proprietatea statului roman aflata in administrarea A.B.A.D.L. La un control facut in 2017 pe aceasta fasie de nisip erau amplasate doar doua beach-baruri, iar in prezent la verificarea inspectorilor si specilistilor in cadastru din cadrul institutiei s-a constatat ca sunt amplasate 60 de de constructii care s-au extins mult peste suprafata intabulata de Primaria Navodari, ocupand ilegal domeniul plajei.
"Demonstram instantei prin inscrisuri si masuratori specifice, ca terenul in suprafata de 8.763 mp are toate atributele specifice plajei, fiind o intindere ..

Actualitate / stiri Actualitate61 vizite[ Constanteanul ]

CONSTANEsA: Programul autobuzelor pe 1 Mai

Luni, 27 Aprilie 2020, ora 16:22

CONSTANEsA: Programul autobuzelor pe 1 MaiCT BUS anunta publicul calator ca, pe data de 1 mai, autobuzele vor circula conform programului de weekend, in intervalul orar 05:45 - 23:00.
De asemenea, programul tonetelor pentru vanzarea de bilete si abonamente este urmatorul:
vineri, 01 mai 2020
- 07:00 - 19:00 - Tomis III, Magazinul Tomis, Eliberarii, Piata CET, Gara 40/43, Gara L 101 - facturi.
Restul tonetelor sunt inchise.
sambata, 02 mai 2020
- 07:00 - 13:00 - Gara L 101- facturi.
- 07:00 - 19:00 -Tomis III, Magazinul Tomis, Eliberarii, Piata CET, Gara 40/43.
Restul tonetelor sunt inchise.
duminica, 03 mai 2020
- 07:00 - 13:00 - Tomis III, Magazinul Tomis, Piata CET, Eliberarii.
- 07:00 - 19:00 - Gara 40/43
Restul tonetelor sunt inchise.

Actualitate / stiri Actualitate59 vizite[ Constanteanul ]

RADET Constanta opreste furnizarea caldurii in sistemul centralizat

Luni, 27 Aprilie 2020, ora 16:09

RADET Constanta opreste furnizarea caldurii in sistemul centralizatR.A.D.E.T. Constanta informeaza consumatorii racordati la sistemul municipal de termoficare ca in data de miercuri, 29.04.2020 vor fi indeplinite conditiile prevazute de reglementarea Hotararea nr. 337/2018 privind modificarea art. 117 din Regulamentul pentru furnizarea si utilizarea energiei termice, aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 425/1994:
"Inceperea perioadei de incalzire pentru consumatorii tip urban va avea loc dupa inregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, intre orele 20.00 - 06.00, a unor valori medii de temperatura exterioara de +10 gradeC sau mai mici, iar oprirea caldurii se va face dupa trei zile consecutive in care temperatura aerului exterior depaseste +10 gradeC intre orele 20.00 - 06.00."
In continuare R.A.D.E.T. Constanta va furniza numai apa calda de consum in program non-stop.

Actualitate / stiri Actualitate65 vizite[ Constanteanul ]

Fantanile arteziene din Municipiul Constanta prind viata

Joi, 23 Aprilie 2020, ora 12:17

Fantanile arteziene din Municipiul Constanta prind viataRAJA S.A a readus la viata fantanile arteziene ale orasului Constanta din zonele Far, Parcul Garii, Muzeul de Arta, Parcul Teatrului "Oleg Danovski", Casa de Cultura, Parcul Tomis II si Hotel Oxford.
Inainte de a fi date in exploatare, tehnicienii RAJA au curatat si igienizat bazinele, au verificat si reparat pompele de recirculare a apei, instalatiile de filtrare si sistemele de automatizare. De asemenea, pentru ca fantanile arteziene sa fie puse in valoare, au fost reglate jocurile de lumini si intensitatea jeturilor de apa.
Din cauza degradarii avansate, bazinul din zona Dacia se afla inca in plin proces de refacere a hidroizolatiei, a finisajelor si a elementelor structurale, iar fantana arteziana de la Policlinica 2 necesita reparatii complexe la instalatia electrica. Pe masura ce lucrarile de reconditionare sunt finalizate, aceste repere urbane vor fi redate publicului, care se va putea bucura, odata cu relaxarea masurilor de distantare sociala, de energia pozitiva pe care fantanile arteziene reusesc sa o transmita.
Desi pandemia a golit strazile si zonele de relaxare, compania noastra a respectat graficul de punere in functiune a fantanilor, cu speranta ca, in cel mai scurt timp, cat mai multi constanteni, dar si turisti, se vor putea bucura de ele.
In asteptarea multimii de adulti si copii, atrasi de susurul relaxant al apei dupa o zi obositoare de munca, fantanile arteziene vor ramane deocamdata elemente de design in peisajul urban menite sa incante privirile si sa ...

Actualitate / stiri Actualitate56 vizite[ Constanteanul ]

Isaccea: 300 de pui de nisetru au fost eliberati in Dunare

Joi, 23 Aprilie 2020, ora 11:34

Isaccea: 300 de pui de nisetru au fost eliberati in DunareAproximativ 300 de exemplare din specia nisetru au fost eliberate miercuri in Dunare, la Isaccea, intr-un eveniment de repopulare organizat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare "Delta Dunarii" in cadrul proiectului MEASURES (Gestionarea si refacerea coridoarelor ecologice acvatice pentru speciile de pesti migratori din bazinul Dunarii).
Actiunea de repopulare este a doua de acest fel organizata in proiect, dupa ce anul trecut alte 1000 de exemplare au fost eliberate in Dunare.
Scopul actiunii este salvarea si consolidarea acestei specii de sturion din Dunare extrem de periclitata, prin metode de conservare de ultima generatie. Exemplarele de nisetru eliberate in Dunare au fost marcate, astfel incat sa poata fi identificate la o viitoare recapturare in vederea studiilor de specialitate.
"Puii eliberati miercuri la Isaccea aveau in medie 30 de cm si 200 g si au fost populati dupa ce in prealabil au fost marcati individual cu marci microcip PIT (Passive Integrate Transponder). Esinand cont ca pescuitul comercial este interzis in aceasta perioada, consideram ca puii au sanse mari sa ajunga in siguranta in mare pentru a creste si a se intoarce in Dunare pentru a se reproduce" a declarat Marian Tudor, director general al Institutului National de Cercetare - Dezvoltare "Delta Dunarii" Tulcea.
Nisetrul (Acipenser gueldenstaedtii) este recunoscut ca "Sturionul de Dunare" pentru ca odinioara era cea mai intalnita specie de sturion din fluviu . Declinul speciei a fost cauzat ...

Actualitate / stiri Actualitate63 vizite[ Constanteanul ]

Povestea Sfantului Gheorghe, ucis de imparatul Diocletian prin decapitare

Marti, 21 Aprilie 2020, ora 15:02

Povestea Sfantului Gheorghe, ucis de imparatul Diocletian prin decapitarePe 23 aprilie, Biserica Ortodoxa Romana il cinsteste pe Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, purtatorul de biruinta. Acesta s-a nascut in secolul al III-lea, in partile Nicomidiei, din parinti evlaviosi. A fost atras in mod deosebit de manuirea armelor, ajungand la treizeci de ani la rangul de tribun, apreciat fiind de catre imparatul Diocletian pentru victoriile pe care le adusese in lupte. In timpul prigoanei impotriva crestinilor, comandata de imparat in anul 303, Sf. Gheorghe a renuntat la toate rangurile lumesti si si-a marturisit credinta in Dumnezeu in fata lui Diocletian.
In cele cateva zile de la marturisirea credintei pana la martiraj, Sfantul Gheorghe a facut minuni si a indurat cu stoicism multe chinuiri greu de imaginat. Toate acestea au dus la convertirea multor pagani, printre care si imparateasa Priscila, cea care a primit numele Alexandra la Botez, omorata si ea la porunca imparatului. Sfantul Gheorghe a fost ucis prin decapitare cu sabia, fiind sarbatorit de catre Biserica pe data de 23 aprilie.
Dionisie din Furna arata ca Sf. Mare Mucenic Gheorghe se zugraveste ca un tanar inalt, fara barba, cu parul carliontat, lung pana la urechi. Poarta in mana o cruce, semnul muceniciei sale. Dionisie mai arata cum se zugravesc viata si minunile Sf. Gheorghe. Intrucat s-a savarsit de sabie, in unele icoane ale sfantului acesta isi poarta in mana, pe o tipsie, capul taiat. De obicei Sf. Gheorghe este reprezentat in vesminte militare. O reprezentare tarzie, dar foarte ...

Actualitate / stiri Actualitate80 vizite[ Constanteanul ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Soferita cu talent: A busit doua masini si a indoit un stalp, pe Burada! VIDEO
Un eveniment rutier nefericit a fost inregistrat miercuri, 27 mai, pe strada Theodor Burada din ...
EXCLUSIV! Seful pazei de la Flora si un agent de la Penitenciarul Poarta Alba au fost REEsINUEsI pentru 24 de ore!
Un agent din cadrul Penitenciarului Poarta Alba, fiind vorba, potrivit informatiilor noastre, despre ...
FAGADAU a castigat prima RUNDA cu ANAF. Urmeaza BATALIA FINALA pe EXECUTARE SILITA
ANAF a demarat, impotriva lui Decebal Fagadau, procedura de executare silita in temeiul unui ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor