Alocatiile de hrana pentru pacienti, majorate Petre Preda, de la Arimex Comexim 2000 SRL - "Apreciem savarsirea gestului reparator"

Sambata, 01 Octombrie 2016, ora 05:12
179 citiri
Neschimbate de opt ani, alocatiile de hrana pentru pacienti au fost, in sfarsit, majorate. Spitalele vor mari, din octombrie, alocatiile de hrana pentru pacienti, in functie de afectiunile pentru care sunt internati, banii suplimentari urmand sa fie acordati din veniturile proprii ale unitatilor sanitare finantate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

In Monitorul Oficial din 27 septembrie a fost publicata Hotararea nr. 665 pentru modificarea anexei la Hotararea Guvernului nr. 429/2008 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.