ANALIZA Facebook, intre viralizare si manipulare. "Pozele cu pisicute si oale cu sarmale coabiteaza cu anunturile oficiale"

Sursa: Adevarul
Marti, 14 Noiembrie 2017, ora 14:14
56 citiri
Platformele de socializare reprezinta o sursa importanta de stiri. Prin distribuirea informatiei si luarea de pozitii s-a dat jos un Guvern, s-au salvat vieti, dar pe Facebook, Twitter isi fac loc si multe stiri false sau care nu mai sunt actuale. In urma cu cateva saptamani, foarte multi utilizatori de Facebook au distribuit o stire care anunta ca o fetita are urgent nevoie de sange pentru a fi salvata. Numai ca s-a dovedit ulterior ca pacienta depasise demult hopul si era bine, sanatoasa. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.