Angajatii CN APM Constanta, asigurati de Omniasig Vienna Insurance Group in caz de boala profesionala, accident ori deces (document)

Marti, 17 Septembrie 2019, ora 05:12
66 citiri
Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta a cumparat, prin procedura simplificata, servicii de asigurare a personalului in caz de boala profesionala, accident ori deces produs in timpul sau din cauza indeplinirii atributiilor ce ii revin pe timpul interventiilor, concursurilor profesionale, antrenamentelor ori altor misiuni specifice pentru apararea impotriva incendiilor. Contractul in valoare de 17.427 de lei a fost adjudecat de Omniasig Vienna Insurance Group ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.