Anton Antoniadis, sustinut la functia de primar al Constantei de omul premiat de Rusia. Cum au decis 6 persoane pentru 3.000

Duminica, 06 Septembrie 2020, ora 10:32
25 citiri
Un comunicat de presa trimis ieri de Comunitatea Elena Elpis anunta, nici mai mult, nici mai putin, chiar din titlu, ca "rusii lipoveni sustin Anton Antoniadis la Primaria Constanta".

Este vorba despre Traian Anton Antoniadis, candidatul Uniunii Elene din Romania, singurul reprezentant al uniunii, de altfel, care a intrat in cursa electorala in aceste alegeri locale.

"Presedintele comunitatii rusilor-lipoveni Galuboe More, Nicolae ARTION, si-a exprimat sambata, 5 septembrie, sustinerea pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.