Ce nereguli a descoperit Ministrul Muncii pe litoral: "Unii stateau cu masca pe ureche, altii cu ea agatata de un nasture"

Sursa: Adevarul
Duminica, 12 Iulie 2020, ora 11:20
34 citiri
Violeta Alexandru, Ministrul Muncii, a facut parte din echipa de control care a fost la agentii economici pentru a vedea cum se respecta masurile de distantare fizica. Ministrul a observat mai multe nereguli. Mesajul transmis agentilor economici de pe litoral a fost acela ca Guvernul nu-si doreste ca activitatea cluburilor si a teraselor sa fie inchisa, desi sunt probleme de distantare fizica si de pastrare, in general, a normelor de siguranta sanitara. "Agentii economici trebuie sa se implice ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.