CNDC a decis amendarea Asociatiei "Constanta Altfel", pentru faptul ca l-a jignit in spatiul public pe presedintele PMP Constanta (documente)

Vineri, 05 Iunie 2020, ora 05:11
40 citiri
"Asociatia Constanta Altfel" reprezentata de Vergil Chitac, trebuie sa plateasca o amenda contraventionala pentru faptul ca l-a jignit in spatiul public (retea de socializare) pe presedintele PMP Constanta, Claudiu Iorga Palaz, folosind in acest sens cuvinte care intrunesc elemente constitutive ale faptei de discriminare Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, a pronuntat pe 21 mai a.c., hotararea nr. 333/08.04.2020 prin care a obligat "Asociatia Constanta Altfel" reprezentata de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.