Cosmarul capitanului roman gasit cu 10 tone de hasis la bord dupa ce marinarii l-au luat prizonier: "Am taiat o sticla de plastic in jumatate ca sa am cum manca"

Sursa: Adevarul
Marti, 14 Ianuarie 2020, ora 20:29
53 citiri
Un comandant roman de nave este judecat in Italia pentru trafic de droguri, dupa ce marinarii l-au luat prizonier, iar la bordul vasului militarii italieni au gasit 10 tone de hasis. Capitanul spune ca a trait un cosmar in inchisoare si ca autoritatile romane au inceput sa se ocupe foarte tarziu de cazul lui. Un comandant roman de nava a fost arestat in urma cu aproape doi ani in Sicilia sub acuzatia de trafic de droguri de mare risc. Romanul spune ca a fost victima marinarilor de pe propriul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.