Dosar Polaris II. Cu banii negri din afacerea gunoaielor au fost cumparate masini de lux, apartamente si s-au achitat taxe la "Scoala Regilor"

Sursa: Adevarul
Marti, 28 Iulie 2020, ora 11:56
100 citiri
Dosarul Polaris II a fost trimis saptamana trecuta pe masa judecatorilor de la Tribunalul Constanta. Conform anchetatorilor, in perioada 2006-2017, asociatii societatii Polaris M Holding au conceput un plan infractional prin care sa isi insuseasca sume de bani din patrimoniul societatii Polaris M Holding, prin intermediul unor relatii contractuale fictive cu 7 societati pe care le controlau. Polaris Polaris M Holding incasa sume uriase de la Primaria Constanta, in jur de 1 milion de euro lunar, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.