Facturile Arhiepiscopiei Tomisului depasesc 60.000 de lei: "Credinciosii sunt afectati pentru ca ei suporta facturile Bisericii"

Sursa: Adevarul
Joi, 27 Ianuarie 2022, ora 17:57
59 citiri
Facturile la utilitati la Arhiepiscopia Tomisului si la Catedrala Arhiepiscopala depasesc 60.000 de lei pentru ultima luna, iar reprezentantii Arhiepiscopiei au precizat ca vor avea discutii cu furnizorii atat pentru reesalonarea acestora, cat si pentru o renegociere a tarifelor. Purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Tomisului, Eugen Tanasescu, a declarat ca facturile la utilitati la sediul Arhiepiscopiei sunt de peste 52.000 de lei, la care se adauga o factura de aproape 10.000 de lei pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.