Felix Stroe, PSD Constanta: "Vehicularea unor asa-zise criterii de superioritate "geo-politica" este nu numai toxica, dar alimenteaza si alte curente separatiste"

Duminica, 07 Iunie 2020, ora 18:21
24 citiri
Vasile Dancu a facut recent o serie de declaratii la adresa organizatiilor social-democrate din sudul tarii. Presedintele Organizatiei Judetene PSD Constanta, Felix Stroe, a reactionat prompt si i-a dat replica.

"Este inadmisibil ca aceste afirmatii "separatiste" sa vina din partea unui personaj politic tocmai din Ardeal, care ar trebui sa stie caracterul jignitor al unor asemenea diferentieri regionale. Dl. Dancu a facut parte din conducerea unei organizatii PSD (Cluj) care n-a obtinut ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.