Ionut Constantinescu, candidatul PNL la functia de primar al comunei Cerchezu: "Asfaltam drumurile si amenajam canalizarea cu bani europeni"

Sambata, 19 Septembrie 2020, ora 16:44
43 citiri
Comuna Cerchezu trebuie sa profite din plin in urmatoarea perioada de finantare (2021 - 2027) de banii europeni care sunt pusi la dispozitia Romaniei, pentru a putea oferi locuitorilor conditii de trai civilizate, conditii demne de secolul 21.

Cu experienta in atragerea de fonduri europene pentru propria firma, dar si cunoscator al procedurilor in domeniul achizitiilor publice, candidatul PNL la functia de primar al comunei Cerchezu, Ionut Constantinescu, spune ca singura sansa pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.