IPS Teodosie, despre posibilele decese ale pelerinilor care s-ar putea infecta cu COVID-19: "Daca este momentul sa plece din viata aceasta, pleaca la Dumnezeu"

Sursa: Adevarul
Luni, 30 Noiembrie 2020, ora 08:59
81 citiri
Ierarhul Tomisului a declarat intr-un interviu ca pelerinii care vin in pelerinaj vin la sarbatoare si daca acesta este momentul sa plece din viata aceasta ei pleaca la Dumnezeu. Intrebat de moderatorul de la Constanta TV daca nu cumva pierderea unei singure vieti omenesti in urma posibilei infectari cu coronavirus la pelerinaj ar fi un pret prea mare platit pentru ca evenimentul religios sa aiba loc, IPS Teodosie a raspuns: "Nu, cine vine la aceasta sarbatoare, iar acolo este momentul sa plece ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.