Lacas de cult care seamana cu o vila Cand va fi oficiata prima slujba in biserica din statiunea Mamaia (galerie foto + video)

Miercuri, 06 Martie 2019, ora 05:11
96 citiri
Pe data de 18 aprilie, Arhiepiscopia Tomisului a obtinut de la Primaria municipiului Constanta autorizatia de construire nr. 742 pentru ridicarea unei noi biserici pe b-dul Mamaia, nr. 408, zona hotel Ovidiu, vila 14. Terenul este in posesia bisericii inca din luna martie a anului 2014.

Lacasul de cult este aproape gata. Ieri, cativa muncitori inca lucrau la noua biserica din Mamaia. "Estimam ca lucrarile vor fi gata la inceputul verii si ca tot atunci va incepe si oficierea slujbelor", a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.