Marturiile cutremuratoare ale romanilor fortati la izolare ani intregi de dictatura comunista: "Am fost zidit in celula"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 15 Aprilie 2020, ora 05:10
121 citiri
Mai multi fosti oponenti ai regimului comunist au trait teroarea de a sta singuri intr-o celula mai multi ani. Marturiile lor sunt cutremuratoare. Zidit in celula Corneliu Coposu, liderul opozitiei din Romania postcomunista, a fost "zidit de viu in celula", asa cum povestea in interviul dat lui Vartan Arachelian si publicat in cartea "Corneliu Coposu in dialog cu Vartan Arachelian". "De la Jilava am fost trimis la Craiova. Acolo am trecut printr-o experienta interesanta, am fost zidit in celula. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.