Maximillian Marco Katz: "Este greu de inteles cum intr-o tara cu un numar infim de evrei inca exista o incarcatura antisemita intensa"

Sursa: Adevarul
Vineri, 24 Septembrie 2021, ora 11:09
72 citiri
Maximillian Marco Katz, directorul Centrului pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului in Romania, a reactionat vizavi de faptul ca un istoric din Constanta pune la indoiala numarul mortilor din Holocaust. "Este greu de inteles cum intr-o tara cu un numar infim de evrei, inca exista o incarcatura antisemita intensa, care din cand in cand rabufneste in moduri care reusesc inca sa ne surprinda...cert este ca in institutiile publice activeaza persoane politice si nu putine se pare, care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.