Mihai Lupu (PNL) "Constanta dispune de oportunitati pe care conducatorii judetului nu le-au accesat pentru atragerea de investitori"

Vineri, 22 Mai 2020, ora 05:12
39 citiri
aEuro< Sunt 20 de ani in care autoritatile locale s-au aratat neputincioase si dezinteresate in a dezvolta o zona industriala accesibila pentru investitori. In doar 20 de luni, judetul Constanta poate ajunge unul dintre cei mai importanti poli de dezvoltare a Romaniei.
In doar 20 de luni, judetul Constanta poate ajunge unul dintre cei mai importanti poli de dezvoltare a Romaniei, sustine fostul deputat PNL, Mihai Lupu, propunerea PNL pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.