Ministerul Economiei a solicitat Nuclearelectrica renuntarea la proiectul de 6,45 miliarde euro pentru construirea reactoarelor 3 si 4!

Marti, 26 Mai 2020, ora 21:12
52 citiri
Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri a solicitat Nuclearelectrica sa abroge Strategia de continuare a reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda, proiect evaluat la 6,45 miliarde euro.
Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri a transmis in acest sens o cerere de completare a ordinii de zi a Adunarii Generale Ordinare si Extraordinare a Actionarilor Nuclearelectrica din 12 iunie. "Societatea nationala Nuclearelectrica informeaza actionarii si investitorii ca, in data de 26 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.