Ministerul Energiei confirma proiectul eolian de 1,4 miliarde de euro pe care olandezii de la NERO il dezvolta in judetele Constanta si Buzau (document)

Joi, 05 Aprilie 2018, ora 05:12
132 citiri
In urma demersului consilierului judetean al PNL Constanta George Niculescu, proiectul "fantoma" de 1,4 miliarde de euro care vizeaza judetele Constanta si Buzau a fost confirmat de Ministerul Energiei. Surprinzator, 20% din suprafata necesara pentru realizarea acestui proiect se afla in municipiul Constanta.

In urma unor informatii aparute in spatiul public privind o investitie intr-un parc eolian, consilierul judetean liberal George Niculescu trimitea o scrisoare deschisa ministrului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.