Nava Amiral a Fortelor Navale Romane implineste 30 de ani. Numarul urias de compartimente ale Fregatei "Regele Ferdinand"

Sursa: Adevarul
Duminica, 11 Martie 2018, ora 06:01
231 citiri
Pe 10 decembrie 2004 sosea in Portul Constanta fregata "Regele Ferdinand", o nava militara achizitionata la mana a doua de statul roman de la britanici. In scurt timp, aceasta a devenit Nava Amiral a Fortelor Navale Romane. Fregata "Regele Ferdinand" a intrat in serviciul Royal Navy in octombrie 1988 cu numele HSM Coventry. Ceremonialul de comisionare, prin care nava a trecut in proprietatea Fortelor Navale Romane, a avut loc la data de 9 septembrie 2004, la Portsmouth, in Baza Navala "Nelson". ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.