Nici vedetele nu au viata perfecta. Andreea Raicu: Am facut multe ore de terapie, am citit foarte mult si tot nu intelegeam ce lipseste

Miercuri, 28 Octombrie 2020, ora 11:55
94 citiri
Este una dintre cele mai frumoase si elegante femei din Romania, iar in timpul petrecut ca prezentatoare de televiziune, Andreea Raicu a fost una dintre cele mai rasfatate vedete.

Cu toate acestea, a renuntat la cariera stralucitoare, iar acum, la invitatia Andreei Marin in emisiunea TVR 2, "Nu exista nu se poate", de luni, 26 octombrie, Andreea Raicu a dezvaluit motivul:

"Aveam tot ce imi doream si aveam, cumva, viata la care visa toata lumea, adica acele elemente pe care daca le ai ti se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.