Ordinul Militar din Romania si Liga Militarilor Profesionisti au semnat un protocol de colaborare. Este o premiera in Romania. Despre OMR (galerie foto)

Vineri, 08 Decembrie 2017, ora 05:11
83 citiri
Recent, in cadrul solemn al Muzeului Militar National "Regele Ferdinand I" Filiala Constanta, a avut loc intalnirea oficiala dintre Ordinul Militar de Romania si Liga Militarilor Profesionisti.

Pe parcursul a peste patru ore, intalnirea oficiala dintre cele doua structuri asociative a avut ca obiectiv semnarea unui protocol de colaborare, document ce statueaza in cadrul principilor de baza, relatiile de conlucrare intre parti se intemeiaza pe concepte de parteneriat, respect reciproc si buna ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.