Peste 700 de "populari" in judetul Constanta Cine sunt oamenii pe care PMP ii vede membri in consiliile locale? (document)

Vineri, 27 Mai 2016, ora 07:51
225 citiri
Dupa ce in editiile trecute v-am prezentat lista candidatilor pentru mandatele de consilieri locali si primari ale social-democratilor si liberalilor din toate localitatile judetului, continuam astazi proiectul de informare electorala si va facem cunoscute numele candidatilor Partidului Miscarea Pupulara (PMP) care ravnesc la o functie de consilier local in localitatile judetului Constanta.
Prin intermediul demersului nostru, vom continua, zilnic, sa facem publice numele tuturor candidatilor la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.