PMP, proiect de lege privind eliminarea pensiilor speciale Turcescu - "Suntem bucurosi ca PNL si USR ne sustin, dar sa dea Cezarului ce-i al Cezarului!"

Luni, 15 Aprilie 2019, ora 05:11
104 citiri
Proiectul de eliminare a pensiilor speciale, initiat de Partidul Miscarea Populara, a trecut tacit de Senatul Romaniei. In toamna anului trecut, PMP a derulat o campanie nationala de strangere de semnaturi si a depus un proiect de lege cu privire la eliminarea tuturor pensiilor speciale, considerand ca pensiile speciale sunt un furt si aceasta nedreptate trebuie corectata.

PMP sustinea la acel moment ca peste 4,5 milioane de cetateni primesc pensii sub 1.000 de lei si este nejustificat ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.