Portul Tomis, decorul indragitului serial "Toate panzele sus". Julieta Szonyi, alias Adnana: "In fiecare zi eram in alt port"

Sursa: Adevarul
Joi, 14 Mai 2020, ora 16:47
93 citiri
Celebrul serial de televiziune "Toate panzele sus" s-a filmat in cea mai mare parte in portul turistic Tomis, chiar daca eroii ne-au purtat intr-o aventura in Pireu, Port Said sau Buenos-Aires. Singura actrita din serial, Julieta Szonyi, care a interpretat rolul Adnanei, isi aminteste cu drag de acei ani. Era actrita la Teatrul din Pitesti atunci cand s-a prezentat la probele pentru desemnarea celei ce va interpreta rolul Adnanei. Desi nu a calatorit la propriu cu goeleta in Tinutul de Foc, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.