Povestea arhitectului detinut politic care a restaurat Cazinoul Constanta: "Lucrau 14 ore zilnic si dormeau sub cerul liber"

Sursa: Adevarul
Marti, 19 Mai 2020, ora 04:20
35 citiri
Nu doar detinutii politic au trait drame in timpul perioadei comuniste, ci si familiile lor. Apollon Cristodulo, fiul arhitectului care a condus lucrarile de restaurare a Cazinoului din Constanta, a acordat un interviu cotidianului "Adevarul" in care povesteste incercarile grele ale celor ramasi afara. Apollon Cristodulo (56 de ani) este fiul lui Ion Cristodulo (1925-1991), arhitectul condamnat la inchisoare politica in perioada comunista si trimis sa coordoneze, in calitate de detinut, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.