Preotul Eugen Tanasescu: "Nu-l scoateti vinovat pe IPS Teodosie, pentru ca niste cinici v-au dat carpe de doi lei, de s-au umplut spitalele"

Sursa: Adevarul
Luni, 30 Noiembrie 2020, ora 09:18
57 citiri
Preotul Eugen Tanasescu, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Tomisului, il apara pe IPS Teodosie spunand ca nu Biserica a umplut spitalele, ci mastile care nu ne protejeaza de contaminare. Intr-o postare pe pagina personala de Facebook, preotul Eugen Tanasescu vorbeste despre faptul ca interesele enorme ale unora au pus in pericol vietile noastre si nu slujbele si pelerinajele. Au aparut retorii care se agita irational ca "ce alegi, Pestera sau ATI?" si ca IPS Teodosie incita la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.