Preotul Radu Preda are interdictie sa mai intre in biserica din Munchen: "Am constatat dezbinarea credinciosilor si starea de tensiune din parohie"

Sursa: Adevarul
Duminica, 24 Octombrie 2021, ora 10:32
198 citiri
Teologul Radu Preda, care a fost hirotonisit preot intr-un lacas de cult din Munchen, in mai 2019, nu mai are dreptul sa intre in parohie, dupa ce Episcopul vicar al Mitropolitului Serafim i-a interzis acest lucru. La 19 octombrie 2021, Episcopul Sofian i-a transmis preotului Radu Preda: "In urma celor constatate si hotarate in cadrul Adunarii Generale a Asociatiei Parohiei "Buna-Vestire" din 10 octombrie, 2021, respectiv a sedintei ulterioare de constituire a Consiliului de conducere al ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.