Preotul Tanasescu, despre protestul crestinilor la Muzeul Taranului Roman: "Ortodoxia nu apeleaza la forme violente de exprimare si nu cenzureaza"

Sursa: Adevarul
Luni, 05 Februarie 2018, ora 12:14
72 citiri
Parintele Eugen Tanasescu si teologul Teodor Baconschi condamna protestul care a intrerupt duminica seara proiectia filmului "120 de batai pe minut" de la Muzeul Taranului Roman. Eugen Tanasescu spune ca atitudinea protestatarilor nu este una in ton cu ceea ce propovaduiesc ei. "Ortodoxia nu apeleaza la forme violente de exprimare, ortodoxia nu cenzureaza. Libertatea ideilor este fundamentul credintei. A alege liber o credinta este esenta darului suprem pe care ni l-a facut Dumnezeu. Prin ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.