Primaria Medgidia lanseaza proiectul "Cresterea performantei in administratia publica a municipiului Medgidia prin crearea si implementarea de instrumente, mecanisme si politici publice adecvate"

Marti, 15 Septembrie 2020, ora 14:20
54 citiri
UAT MUNICIPIUL MEDGIDIA in calitate de Beneficiar in parteneriat cu ASOCIATIA CENTRUL DE RESURSE IN DOMENIUL STIINTELOR SOCIO-UMANE (C.R.S.S.U.), anunta inceperea implementarii proiectului cu titlul "Cresterea performantei in administratia publica a municipiului Medgidia prin crearea si implementarea de instrumente, mecanisme si politici publice adecvate" cod SIPOCA 854/MySMIS2014 135880, potrivit Contractului de finantare nr. 549/07.08.2020 incheiat cu Ministerul Lucrarilor Publice, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.