Primarul Robert Serban: Lucrurile bune pentru Eforie continua, desi consilierii PSD "si-au propus sa se aleaga praful de noile proiecte"

Sambata, 30 Mai 2020, ora 09:47
89 citiri
Primarul din Eforie, Robert Serban, PNL, a declarat ca dezvolta in continuare orasul, in ciuda consilierilor locali PSD, despre care spune ca si-au propus sa se aleaga praful de noile proiecte de la Eforie si care voteaza de patru ani impotriva fiecarui proiect.

"De mai bine de doua luni coronavirusul face parte din viata noastra. Fiecare ne gandim la sanatate, la venituri, ne gandim la copiii nostri, la parinti. Suntem atenti la ce fac guvernantii si cei din fruntea comunitatilor. Pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.