Profesorii revin in scoli si sunt obligati sa plateasca pana la 4 lei pe ora pentru parcare, spre deosebire de avocati si magistrati (1 leu), sau sefii din Primaria Constanta (gratis)

Luni, 13 Septembrie 2021, ora 00:10
93 citiri
Profesorii revin la scoala si vor fi nevoiti sa plateasca pana la 4 lei pe ora pentru parcare. Regulamentul actual a intrat in vigoare pe 18 iunie 2021, deci in vacanta. Spre deosebire de ei, unele categorii, cum ar fi magistratii si avocatii, platesc numai 1 leu pe ora, pe cand angajatii Primariei Constanta, ai Prefecturii si Consiliului Judetean nu platesc nimic pentru a-si lasa masina in fata institutiilor. Nimeni nu poate intra acolo cu exceptia lor. Acesta sunt pazite de bariere, dar si de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.