Proiect de lege Masinile vor putea fi ridicate dupa 6 luni, daca sunt abandonate. Ce se intampla cu cele cu numere din strainatate (document)

Luni, 01 Iunie 2020, ora 05:11
46 citiri
Un proiect de lege va clarifica mai multe lacune din Legea 421/2002 Masinile abandonate vor putea fi ridicate dupa 6 luni Un proiect de lege care a trecut de Senat si se afla acum pe masa deputatilor prevede ca masinile abandonate de proprietari, timp de cel putin sase luni, sa fie ridicate de autoritati.
Pe 23 martie, proiectul a trecut de votul senatorilor, iar pe 28 mai a primit raport favorabil de la o comisie din Camera Deputatilor, urmand sa fie supusa si la votul parlamentarilor. Daca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.