Protestatarii de la Muzeul Taranului Roman pregatesc alta actiune: "Ne intalnim cu zecile de mii pentru a opri acel film scarbos, anormal si gretos"

Sursa: Adevarul
Joi, 08 Februarie 2018, ora 08:43
52 citiri
Joi, 8 februarie, de la ora 17.00, se anunta un nou protest la Muzeul Taranului Roman, cand va fi difuzat filmul "Soldatii. Poveste din Ferentari". Sub sloganul "Chemarea Taranului Roman", cei care spun ca fac parte din Fratia Ortodoxa Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtatorul de Biruinta" cheama astazi protestatarii sa saboteze proiectia filmului "Soldatii. Poveste din ferentari" care, spun ei, contine scene sexuale. "Avand in vedere faptul ca direct si indirect, publicitatea explicita sau ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.