Puterea (PSD - ALDE) pregateste devalizarea patrimoniului public din gestiunea administratiei locale a oraselor (document)

Joi, 04 Mai 2017, ora 05:20
140 citiri
Comisia de administratie publica a Senatului a adoptat proiectul de modificare a Legii administratiei publice locale care propune ca hotararile referitoare la patrimoniul unitatilor administrativ-teritoriale sa fie adoptate de consiliile locale si judetene, cu votul majoritatii simple a consilierilor.

In prezent, pentru a fi aprobate, hotararile de consiliu care vizeaza patrimoniul au nevoie de votul a doua treimi din numarul total al consilierilor in functie. Dupa ce va primi avizul Comisiei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.