RAEDPP Constanta Nereguli privind autenticitatea certificatelor fiscale de debit sau de stare materiala prezentate de chiriasi ai campusului social Henri Coanda

Vineri, 22 Mai 2020, ora 14:12
36 citiri
RAEDPP a depistat nereguli in ceea ce priveste autenticitatea certificatelor fiscale de debit sau de stare materiala prezentate de catre chiriasi ai campusului social Henri Coanda.
In urma unor verificari derulate in ultima perioada, au fost depistate nereguli in ceea ce priveste autenticitatea certificatelor fiscale de debit sau de stare materiala prezentate de catre chiriasi ai campusului social Henri Coanda si ai locuintelor din fondul locativ de stat, administrate de RAEDPP.

Drept urmare, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.