Remus Negoi, USR, vrea sa modifice Legea Audiovizualului in sensul marcarii productiilor realizate in perioada comunismului cu insemnul C (cenzura).

Joi, 16 Decembrie 2021, ora 10:52
153 citiri
Remus Negoi a anuntat ca, in calitate de senator USR de Constanta, a depus o initiativa legislativa de modificare a Legii audiovizualului in sensul marcarii productiilor realizate in perioada comunismului cu insemnul C (cenzura).

"Trebuie sa ne aducem aminte permanent, mai ales zilele acestea, in ce conditii de cenzura au muncit romanii, inclusiv realizatorii de filme sau teatre.", spune el.

Propunerea legislativa urmareste doar sa atraga atentia asupra contextului in care au fost create ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.