Retrospectiva incendiilor care au mistuit judetul Constanta in 2019. Au ars cluburi, manastiri, ambarcatiuni si locuinte (galerie foto)

Sambata, 28 Decembrie 2019, ora 05:12
94 citiri
Anul 2019 a fost unul plin de evenimente pentru pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea" Constanta. Fie ca au ars locuinte, depozite, lacasuri de cult sau chiar ambarcatiuni, salvatorii s-au luptat cu flacarile si au evitat tragedii.

Sute de pompieri au stins flacari care au lasat in urma lacrimi si amintiri neplacute pentru mii de persoane. S-au trezit fara acoperis deasupra capului ori agoniseala de-o viata investita intr-o afacere s-a transformat in cenusa, insa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.