Se reia licitatia pentru contractual de dirigentie de santier. Este vizat proiectul de restaurare a Edificiului Roman cu Mozaic (documente)

Miercuri, 22 Aprilie 2020, ora 05:12
90 citiri
Consiliul Judetean Constanta organizeaza procedura simplificata pentru achizitia de servicii de dirigentie de santier aferente proiectului "Restaurarea, conservarea, amenajarea si punerea in valoare a Edificiului Roman cu Mozaic".

Proiectul este finantat prin Programului Operational Regional 2014 - 2020, cod SMIS 116049. Obiectivul general al proiectului este in concordanta cu obiectivul strategic al Prioritatii de investitie urmarind impulsionarea dezvoltarii locale prin reabilitarea si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.