Senatorul Tit Liviu Brailoiu: "Pe 6 decembrie avem marea oportunitate sa instalam la carma Romaniei un guvern pentru toti romanii!"

Vineri, 04 Decembrie 2020, ora 00:01
45 citiri
Senatorul Tit Liviu Brailoiu, candidat PSD Constanta pentru un nou mandat in Senatul Parlamentului, a facut o analiza a ultimelor miscari facute de reprezentantii actualei puteri politice din Romania. In opinia senatorului, tot ce se intampla este o demonstratie tipica a incoerentei guvernarii PNL. Pentru a iesi din aceasta situatie, candidatul PSD Constanta pentru un nou mandat in camera superioara a Parlamentului apreciaza ca, pe 6 decembrie, trebuie votat un guvern care "sa ne uneasca pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.