Sfantul Andrei, ocrotitorul Romaniei

Sursa: Telegraf
Joi, 30 Noiembrie 2023, ora 05:43
69 citiri
Aproximativ 960.000 de persoane care poarta numele de Andrei sau Andreea, si derivate din acestea, isi serbeaza ziua, joi, de Sfantul Apostol Andrei.

Potrivit datelor furnizate de Ministerul Afacerilor Interne - Directia de Evidenta a Populatiei, sunt 528.010 barbati cu numele de Andrei sau derivate ale numelui si 431.933 de femei cu numele de Andreea sau derivate.

Poarta numele de Andrei 497.083 de barbati, precum si de Andi - 3.163, Andreeas - 870, Andreiasi/Andreiasi - 1, Andrieu - 306, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Bunuri contrafacute, in valoare de aproximativ 1 milion de lei, descoperite in Portul Constanta si la frontiera Ostrov
Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta, au descoperit in Portul Constanta Sud-Agigea, ...
Politistii constanteni au intensificat controalele in acest weekend: 1.000 de vehicule verificate, iar amenzile aplicate au depasit 370 de mii de lei
In perioada 16 - 18 februarie,politistii constanteni au intensificat actiunile specifice, ...
SPIT Constanta: Bonificatii pentru achitarea sumelor datorate bugetului local pana la data de 1 aprilie 2024
Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta emite si comunica anual, deciziile de impunere ce ...