Stelian Ion, candidat USR la Primaria Constanta "Vedem acum ca demersurile incepute de Radu Mazare sunt definitivate acum de Decebal Fagadau" (video)

Vineri, 28 Februarie 2020, ora 14:11
65 citiri
Deputatul Stelian Ion, din partea USR, sustine o conferinta de presa inaintea sedintei de Consiliu Local Municipal de vineri, 28 februarie 2020. Deputatul este nemultumit de unele proiecte, actualizarea unor preturi pentru terenuri din Mamaia unde se doreste edificarea unor proiecte imobiliare.

Totodata acesta atrage atentia asupra unor PUZ-uri care urmeaza sa fie adoptate astazi in sedinta de CLM. "Practic vedem acum ca demersurile incepute de Radu Mazare sunt definitivate acum de Decebal ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.