Stelian Ion (USR) - "I-am trimis primarului Fagadau un ghid referitor la procedura de toaletare. Nu a tinut cont si continua sa cioparteasca arborii din oras"

Marti, 07 Aprilie 2020, ora 05:11
67 citiri
Pomacost SA, firma de casa a fostului primar Radu Mazare, continua sa presteze servicii de taiere, toaletare si taiere de corectie arbori din municipiul Constanta. Ultimul contract cadru relevant a fost atribuit pe 28 martie 2019 pentru care celebra firma incaseaza 6.785.183 lei, fara TVA. Si tot anul trecut, Pomacost primea de la Primarie inca 1,3 milioane de lei tot pentru taierea copacilor din Constanta timp de doua luni iar in octombrie 2018, Pomacost SA a fost prinsa si in contractul de un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.