Tunelul pietonal din statia de cale ferata Constanta va intra in reparatii capitale. Care este valoarea contractului (document)

Vineri, 09 Noiembrie 2018, ora 05:11
91 citiri
Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA scoate la licitatie contractul "Reparatie capitala tunel pietonal km. 224+883 din statia CF Constanta - proiectare si executie", in valoare estimata de 10.413.908,81 de lei.

Tunelul pietonal din statia de cale ferata Constanta incepe de la marginea cladirii de calatori si traverseaza normal (pe sub) peronul principal al statiei (linia I-a) si se continua pe sub liniile 1, 2, 3, si 4 si pe sub peronul corespunzator liniilor 4 si 5; tunelul este incheiat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.